Gottfridsberg vann med 3-1 mot KisaGottfridsberg vann med 3-1 mot Kisa
29 september 2024 19:21
Fotboll

Förlust för Gottfridsberg trots mål av Herman Jonasson och Oscar Ekstam

Förlust för Gottfridsberg trots mål av Herman Jonasson och Oscar EkstamFörlust för Gottfridsberg trots mål av Herman Jonasson och Oscar Ekstam
22 september 2024 16:03
Fotboll

LiU vann efter sex matcher i rad utan seger

LiU vann efter sex matcher i rad utan segerLiU vann efter sex matcher i rad utan seger

Malmslätt tog klar seger mot Gottfridsberg

Malmslätt tog klar seger mot GottfridsbergMalmslätt tog klar seger mot Gottfridsberg
1 september 2024 17:29
Fotboll

Gottfridsberg utklassade Derby – vann med 8-0

Gottfridsberg utklassade Derby – vann med 8-0Gottfridsberg utklassade Derby – vann med 8-0
27 augusti 2024 20:31
Fotboll

Gottfridsberg vann uddamålsseger mot Vikingstad

Gottfridsberg vann uddamålsseger mot VikingstadGottfridsberg vann uddamålsseger mot Vikingstad
21 augusti 2024 20:55
Fotboll

Oscar Jacobson tvåmålsskytt när Gottfridsberg vann

Oscar Jacobson tvåmålsskytt när Gottfridsberg vannOscar Jacobson tvåmålsskytt när Gottfridsberg vann
16 augusti 2024 21:52
Fotboll

Oscar Jacobson het när Gottfridsberg vann

Oscar Jacobson het när Gottfridsberg vannOscar Jacobson het när Gottfridsberg vann
11 augusti 2024 18:27
Fotboll

Rimforsa upp i topp efter seger

Rimforsa upp i topp efter segerRimforsa upp i topp efter seger
8 augusti 2024 19:00
Fotboll

Satsningen i Linköping: "Utan det här hade vi inte överlevt"

Satsningen i Linköping: "Utan det här hade vi inte överlevt"Satsningen i Linköping: "Utan det här hade vi inte överlevt"
Framtidsoron: "Bredden måste finnas"
25 juni 2024 21:02
Fotboll

Seger för Gottfridsberg med 3-1 mot Mjölby S/Turab

Seger för Gottfridsberg med 3-1 mot Mjölby S/TurabSeger för Gottfridsberg med 3-1 mot Mjölby S/Turab
16 juni 2024 18:12
Fotboll

Tre klara poäng för Gottfridsberg mot Kisa

Tre klara poäng för Gottfridsberg mot KisaTre klara poäng för Gottfridsberg mot Kisa
9 juni 2024 17:12
Fotboll

Gottfridsberg fick ge sig i toppmötet med LSW

Gottfridsberg fick ge sig i toppmötet med LSWGottfridsberg fick ge sig i toppmötet med LSW
5 juni 2024 21:21
Fotboll

Jonatan Kentson gjorde avgörande målet för LiU mot Gottfridsberg

Jonatan Kentson gjorde avgörande målet för LiU mot GottfridsbergJonatan Kentson gjorde avgörande målet för LiU mot Gottfridsberg

Stark första halvlek räckte för Gottfridsberg

Stark första halvlek räckte för GottfridsbergStark första halvlek räckte för Gottfridsberg
23 maj 2024 21:07
Fotboll

Gottfridsberg vann - och toppar tabellen

Gottfridsberg vann - och toppar tabellenGottfridsberg vann - och toppar tabellen
12 maj 2024 18:35
Fotboll

Gottfridsberg besegrade Vikingstad - avgjorde i andra halvlek

Gottfridsberg besegrade Vikingstad - avgjorde i andra halvlekGottfridsberg besegrade Vikingstad - avgjorde i andra halvlek
8 maj 2024 21:20