Emma Johnson och Vega Milfors målskyttar när Linköping 2 förloradeEmma Johnson och Vega Milfors målskyttar när Linköping 2 förlorade
18 oktober 2024 21:29
Ishockey

Förlust på hemmaplan för Linköping 2 mot Järnbrott

Förlust på hemmaplan för Linköping 2 mot JärnbrottFörlust på hemmaplan för Linköping 2 mot Järnbrott

Förlust för Linköping 2 trots mål av Elin Asp och Elise Fraser

Förlust för Linköping 2 trots mål av Elin Asp och Elise FraserFörlust för Linköping 2 trots mål av Elin Asp och Elise Fraser
6 oktober 2024 17:55
Ishockey

Mål av Nicole Andersson och Elvira Sörlin räckte inte för Linköping 2

Mål av Nicole Andersson och Elvira Sörlin räckte inte för Linköping 2Mål av Nicole Andersson och Elvira Sörlin räckte inte för Linköping 2
4 oktober 2024 21:10
Ishockey

Nicole Andersson tvåmålsskytt när Linköping 2 vann

Nicole Andersson tvåmålsskytt när Linköping 2 vannNicole Andersson tvåmålsskytt när Linköping 2 vann
10 december 2023 17:34
Ishockey

Mål av Elin Asp och Linnea Horn - men förlust för Linköping 2

Mål av Elin Asp och Linnea Horn - men förlust för Linköping 2Mål av Elin Asp och Linnea Horn - men förlust för Linköping 2
8 december 2023 21:10
Ishockey

Seger för Linköping 2 hemma mot Karlskrona

Seger för Linköping 2 hemma mot KarlskronaSeger för Linköping 2 hemma mot Karlskrona
3 december 2023 18:06
Ishockey

Linköping 2 avgjorde mot Troja/Ljungby i förlängningen

Linköping 2 avgjorde mot Troja/Ljungby i förlängningenLinköping 2 avgjorde mot Troja/Ljungby i förlängningen
26 november 2023 17:39
Ishockey

Förlust för Linköping 2 efter dålig start mot Malmö

Förlust för Linköping 2 efter dålig start mot MalmöFörlust för Linköping 2 efter dålig start mot Malmö
24 november 2023 21:11
Ishockey

Förlust för Linköping 2 efter tapp i tredje perioden mot Rögle

Förlust för Linköping 2 efter tapp i tredje perioden mot RögleFörlust för Linköping 2 efter tapp i tredje perioden mot Rögle
19 november 2023 15:34
Ishockey

Linköping 2 föll med 0-4 mot Troja/Ljungby

Linköping 2 föll med 0-4 mot Troja/LjungbyLinköping 2 föll med 0-4 mot Troja/Ljungby
10 november 2023 21:14
Ishockey

Första segern för säsongen för Linköping 2

Första segern för säsongen för Linköping 2Första segern för säsongen för Linköping 2
29 oktober 2023 14:34
Ishockey

Bortaförlust för Linköping 2 - 0-6 mot Malmö

Bortaförlust för Linköping 2 - 0-6 mot MalmöBortaförlust för Linköping 2 - 0-6 mot Malmö
27 oktober 2023 20:06
Ishockey

Linköping 2 besegrade på bortaplan av Rögle

Linköping 2 besegrade på bortaplan av RögleLinköping 2 besegrade på bortaplan av Rögle

Linköping 2 utan seger för åttonde matchen i rad

Linköping 2 utan seger för åttonde matchen i radLinköping 2 utan seger för åttonde matchen i rad
13 oktober 2023 21:06
Ishockey

Liv Wignells mål räckte inte för Linköping 2

Liv Wignells mål räckte inte för Linköping 2Liv Wignells mål räckte inte för Linköping 2
8 oktober 2023 18:27