Division 2 Östergötland - Herrinnebandy

11 oktober 2024 21:40
Innebandy

Ledberg vann efter Sebastian Batshons dubbel

Ledberg vann efter Sebastian Batshons dubbelLedberg vann efter Sebastian Batshons dubbel
11 oktober 2024 21:29
Innebandy

Linghem tappade matchen i tredje perioden mot Åby

Linghem tappade matchen i tredje perioden mot ÅbyLinghem tappade matchen i tredje perioden mot Åby
Innebandy

Klar seger för Rimforsa mot Solfjäderstaden

Klar seger för Rimforsa mot SolfjäderstadenKlar seger för Rimforsa mot Solfjäderstaden
Innebandy

Linköping AIS vann efter avgörande i tredje perioden

Linköping AIS vann efter avgörande i tredje periodenLinköping AIS vann efter avgörande i tredje perioden

Tre klara poäng för LiU AIF IBK mot Linköping U

Tre klara poäng för LiU AIF IBK mot Linköping UTre klara poäng för LiU AIF IBK mot Linköping U
4 oktober 2024 21:33
Innebandy

Sturefors besegrade Solfjäderstaden på hemmaplan

Sturefors besegrade Solfjäderstaden på hemmaplanSturefors besegrade Solfjäderstaden på hemmaplan
4 oktober 2024 21:10
Innebandy

Rimforsa besegrade Linköping AIS med 6-3

Rimforsa besegrade Linköping AIS med 6-3Rimforsa besegrade Linköping AIS med 6-3
24 mars 2024 17:03
Innebandy

Rimforsa föll i toppmötet mot Solfjäderstaden

Rimforsa föll i toppmötet mot SolfjäderstadenRimforsa föll i toppmötet mot Solfjäderstaden
Innebandy

Storseger för LiU AIF IBK borta mot Åby

Storseger för LiU AIF IBK borta mot ÅbyStorseger för LiU AIF IBK borta mot Åby
Innebandy

Linköping AIS utklassade Linköping U på hemmaplan

Linköping AIS utklassade Linköping U på hemmaplanLinköping AIS utklassade Linköping U på hemmaplan
Innebandy

Tre poäng till Hjulsbro efter avgörande i slutperioden

Tre poäng till Hjulsbro efter avgörande i slutperiodenTre poäng till Hjulsbro efter avgörande i slutperioden
17 mars 2024 19:05
Innebandy

Stort jubel när LiU AIF IBK säkrade seriesegern

Stort jubel när LiU AIF IBK säkrade seriesegernStort jubel när LiU AIF IBK säkrade seriesegern
17 mars 2024 14:00
Innebandy

Linköping U besegrade Vingen på hemmaplan

Linköping U besegrade Vingen på hemmaplanLinköping U besegrade Vingen på hemmaplan
16 mars 2024 16:08
Innebandy

Storförlust för Linköping AIS borta mot KFUM Norrköping

Storförlust för Linköping AIS borta mot KFUM NorrköpingStorförlust för Linköping AIS borta mot KFUM Norrköping
15 mars 2024 21:31
Innebandy

Linköping IBS tappade matchen i tredje perioden mot Åby

Linköping IBS tappade matchen i tredje perioden mot ÅbyLinköping IBS tappade matchen i tredje perioden mot Åby
Innebandy

Två snabba mål i sista perioden avgjorde för Hjulsbro mot Söderköping

Två snabba mål i sista perioden avgjorde för Hjulsbro mot SöderköpingTvå snabba mål i sista perioden avgjorde för Hjulsbro mot Söderköping
10 mars 2024 12:44
Innebandy

Förlust på hemmaplan för Linköping U mot KFUM Norrköping

Förlust på hemmaplan för Linköping U mot KFUM NorrköpingFörlust på hemmaplan för Linköping U mot KFUM Norrköping
8 mars 2024 21:30
Innebandy

Linköping AIS avgjorde mot Söderköping i tredje perioden

Linköping AIS avgjorde mot Söderköping i tredje periodenLinköping AIS avgjorde mot Söderköping i tredje perioden
Innebandy

Äntligen seger för Linköping IBS mot Solfjäderstaden

Äntligen seger för Linköping IBS mot SolfjäderstadenÄntligen seger för Linköping IBS mot Solfjäderstaden