Ledberg vann efter Sebastian Batshons dubbel

Det blev Ledberg som gick segrande ur mötet med IBF Norrköping i division 2 Östergötland herr i innebandy på hemmaplan, med 5-4 (3-1, 0-1, 2-2).

Ledberg vann mot IBF Norrköping

Innebandy2024-10-11 21:40

Ledberg har startat med två raka segrar, efter 10-5 mot Linghem i premiären.

Ledberg hade övertaget i första perioden. Laget inledde målskyttet efter 3.34 genom Lukas Persson, och gick upp till 2-0 innan IBF Norrköping svarade.

I periodpausen hade Ledberg ledningen med 3-1. Efter 6.57 i andra perioden nätade Jacob Gidmark, framspelad av William Österström och reducerade åt IBF Norrköping. 4.49 in i tredje perioden slog Rasmus Henriksson till och kvitterade för IBF Norrköping.

13.00 in i perioden nätade Ledbergs Noel Koucheki Berger på pass av Sebastian Batshon och gav laget ledningen för Ledberg.

Efter 15.02 slog Sebastian Batshon till ännu en gång framspelad av Samuel Eklund och ökade ledningen för Ledberg.

Efter 17.54 nätade Linus Lindberg Hansén framspelad av William Lindell och reducerade åt IBF Norrköping. Men mer än så orkade IBF Norrköping inte med.

Sebastian Batshon gjorde två mål för Ledberg och spelade dessutom fram till två mål.

Nästa motstånd för Ledberg är Sturefors. Lagen möts fredag 18 oktober 19.30 i Stureforshallen.