Malmslätts AIK Dam

13 oktober 2024 17:07
Fotboll

Trots underläge – seger för Malmslätt mot Rimforsa

Trots underläge – seger för Malmslätt mot RimforsaTrots underläge – seger för Malmslätt mot Rimforsa
6 oktober 2024 20:04
Fotboll

Seger för Malmslätt mot Mjölby AI B efter stark andra halvlek

Seger för Malmslätt mot Mjölby AI B efter stark andra halvlekSeger för Malmslätt mot Mjölby AI B efter stark andra halvlek

Selma Larssons mål räckte inte när Malmslätt föll mot Borensberg

Selma Larssons mål räckte inte när Malmslätt föll mot BorensbergSelma Larssons mål räckte inte när Malmslätt föll mot Borensberg
15 september 2024 19:36
Fotboll

Seger för Malmslätt – efter Selma Larssons hattrick

Seger för Malmslätt – efter Selma Larssons hattrickSeger för Malmslätt – efter Selma Larssons hattrick
8 september 2024 15:48
Fotboll

Selma Larssons mål räckte inte när Malmslätt föll mot AC Studenterna

Selma Larssons mål räckte inte när Malmslätt föll mot AC StudenternaSelma Larssons mål räckte inte när Malmslätt föll mot AC Studenterna
1 september 2024 19:06
Fotboll

Dubbla nollor när Vadstena tog emot Malmslätt

Dubbla nollor när Vadstena tog emot MalmslättDubbla nollor när Vadstena tog emot Malmslätt
18 augusti 2024 13:11
Fotboll

Evelina Larssons mål räckte inte när Malmslätt föll

Evelina Larssons mål räckte inte när Malmslätt föllEvelina Larssons mål räckte inte när Malmslätt föll
14 augusti 2024 22:01
Fotboll

Selma Larsson showade när Malmslätt vann

Selma Larsson showade när Malmslätt vannSelma Larsson showade när Malmslätt vann
11 augusti 2024 18:59
Fotboll

Stark andra halvlek räckte för Malmslätt

Stark andra halvlek räckte för MalmslättStark andra halvlek räckte för Malmslätt
30 juni 2024 18:11
Fotboll

Emelie Hammarström och Parya Rezgar Salam sänkte W Klost/Ljung

Emelie Hammarström och Parya Rezgar Salam sänkte W Klost/LjungEmelie Hammarström och Parya Rezgar Salam sänkte W Klost/Ljung

Oavgjort för Malmslätt på bortaplan mot Borensberg

Oavgjort för Malmslätt på bortaplan mot BorensbergOavgjort för Malmslätt på bortaplan mot Borensberg

AC Studenterna för tuffa för Malmslätt - förlust med 0-1

AC Studenterna för tuffa för Malmslätt - förlust med 0-1AC Studenterna för tuffa för Malmslätt - förlust med 0-1
19 maj 2024 19:02
Fotboll

Linde räddade en poäng på övertid mot Vadstena

Linde räddade en poäng på övertid mot VadstenaLinde räddade en poäng på övertid mot Vadstena
4 maj 2024 16:48
Fotboll

Tung förlust för Malmslätt på hemmaplan mot Hjulsbro B

Tung förlust för Malmslätt på hemmaplan mot Hjulsbro BTung förlust för Malmslätt på hemmaplan mot Hjulsbro B
28 april 2024 19:28
Fotboll

Selma Larsson tvåmålsskytt när Malmslätt vann

Selma Larsson tvåmålsskytt när Malmslätt vannSelma Larsson tvåmålsskytt när Malmslätt vann
21 april 2024 14:29
Fotboll

Hanna Kempes mål räckte inte för Boxholm

Hanna Kempes mål räckte inte för BoxholmHanna Kempes mål räckte inte för Boxholm