fritid/ljungsbro

Enkelt Naturpass i Olstorp

Enkelt Naturpass i OlstorpEnkelt Naturpass i Olstorp
7 maj 2005 00:00
SKYTTE. Det blev stora framgångar för Saab Pk i Jönköpings årliga premiär för precisionskytte med pistol.Främst var Per Ankarstam som vann klass 3 överlägset på hela 486 poäng. Klubbkamraterna, Ingemar Schelin kom tvåa i Veteranklassen Ä och Claes Johansson vann klassen Vet Y och Gunnar Hansson blev tvåa i B klassen.KAMPSPORT. Linköpingsklubben IF Kyokushin Centers tävling ShiShi Cup drog till sig över 40 tävlande från Lund i söder till Östersund i norr.FRIIDROTT. Totalt 220 deltagare är anmälda till Kanallöpet, den här gången med start i Ljungsbro och mål i Borensberg, på söndag. Halvmaratonloppet räknas som östgöta-DM och dit är 39 herrar anmälda. Arrangörerna räknar dock också med en hel del efteranmälningar i de olika klasserna.

Ankarstam vann överlägset Succé för karatetävling D...

3 maj 2005 00:00
Ljungsbro

Dansen central för Gillet

15 april 2005 00:00
ISHOCKEY. Ljungsbro Hockeys P 92-lag gjorde stor succé i en turnering i Kungälv. Laget vann fyra raka matcher i gruppspelet (18--1 i målskillnad) och vann sedan semifinalen efter straffar och finalen över Hovås med 4--2. En av de stora hjältarna var målvakten Daniel Carlsson.