5 december 2006 00:00
Borås

Keene skriver kontrakt med Elfsborg

31 januari 2006 00:00
ishockey. LHC:s framtida damhockeystjärnor (A-flickor, födda 1990--1993) har spelat sin 11:e seriematch i tjejserien Västergötland där alla lag möter varandra tre gånger. LHC mötte Vårgårda på en månskensrink i ett underbart januariväder. LHC vann en jämn och tuff match med 3--1 där hela laget gjorde en kanoninsats. Målskyttar var Matilda Moritz, Johanna Rönnmark och Jenny Kron.friidrott. Vid Götas ungdomsspel i Karlstad fortsatte framgångarna för Linköpings GIF:s Robin Lundh. Robin som pluggar på friidrottsgymnasiet i Karlstad vann i P19 både längdhopp med nya personliga rekordet 6,78 samt i 60 meter sprint, även här på nytt rekord 7,27. Även för Eleonor Broström i flickor 13 gick det bra. Hon kom tvåa på 60 meter samt tog en fjärdeplats i längdhopp.skridsko. Tommy Axelsson var ensam Motla-skrinnare i allround-SM i Rudalhallen i Göteborg.Axelsson blev tolva totalt efter placeringarna 10 (500 meter), 14 (1 500 m), 14 (5 000 m) och 12 (10 000 m).skridsko. Linnea Eklund från Maifskrinnarna vann alla distanserna i klassen flickor 9--10 år i Stockholm trophy. Sammanlagt vann Linnea med nästan 30 sekunder, och hon satte två fina personbästa, 33,62 på 300 meter och 54,53 på 500 meter.ridsport. Det var inte bara Walla säteri som fick pris som bästa uppfödare på den östgötska ridsportgalan.Bordtennis. Tioåriga Elin Binglöv från Ljungsbro BTK gick hela vägen till final i Söderspelen i Borås -- i flickor 13. Den tre år yngre Binglöv gjorde många väldigt bra matcher i ungdoms grand prix-tävlingen men i finalen vann Michaela Carlsson från Ärtemarks i raka set.bugg. Tre segrar blev det för Wetternbuggarna i säsongens första tävling i Karlstad. I Ungdom B stod Martin Lundkvist och Sara Kumlin högst upp på pallen efter utklassningsseger. I Junior A kom andra segern, nu genom Martin Larsson och Nathalie Albrigtsen. De två gjorde också sin första tävling i vuxenklass i Boogie Woogie Nationell. Och vann!

LHC:s A-flickor vann igen Två personbästa för Lundh...