2 november 2023 21:10
Ishockey

John Person tvåmålsskytt när Linköping Mighty Ravens vann

John Person tvåmålsskytt när Linköping Mighty Ravens vannJohn Person tvåmålsskytt när Linköping Mighty Ravens vann
2 november 2023 21:09
Ishockey

Klar seger för Linköping - vann med 6-1 mot Tingsryd

Klar seger för Linköping - vann med 6-1 mot TingsrydKlar seger för Linköping - vann med 6-1 mot Tingsryd
22 oktober 2023 17:49
Ishockey

Linköping segrade mot VIK Hockey J20 i förlängningen

Linköping segrade mot VIK Hockey J20 i förlängningenLinköping segrade mot VIK Hockey J20 i förlängningen
19 oktober 2023 21:19
Ishockey

Loke Krantz mål räckte inte för Linköping mot Frölunda

Loke Krantz mål räckte inte för Linköping mot FrölundaLoke Krantz mål räckte inte för Linköping mot Frölunda
18 oktober 2023 21:09
Ishockey

Linköping Mighty Ravens tappade matchen i tredje perioden mot Skärblacka

Linköping Mighty Ravens tappade matchen i tredje perioden mot SkärblackaLinköping Mighty Ravens tappade matchen i tredje perioden mot Skärblacka
15 oktober 2023 17:53
Ishockey

Linköping utklassade Kungälv på hemmaplan

Linköping utklassade Kungälv på hemmaplanLinköping utklassade Kungälv på hemmaplan
13 oktober 2023 21:06
Ishockey

Liv Wignells mål räckte inte för Linköping 2

Liv Wignells mål räckte inte för Linköping 2Liv Wignells mål räckte inte för Linköping 2
10 oktober 2023 21:05
Ishockey

Seger för Linköping - steg åt rätt håll mot HV 71

Seger för Linköping - steg åt rätt håll mot HV 71Seger för Linköping - steg åt rätt håll mot HV 71
8 oktober 2023 19:27
Ishockey

Linköping Mighty Ravens vann lätt hemma mot Valdemarsvik

Linköping Mighty Ravens vann lätt hemma mot ValdemarsvikLinköping Mighty Ravens vann lätt hemma mot Valdemarsvik
8 oktober 2023 18:12
Ishockey

Straffar avgjorde när Linköping föll mot Oskarshamn hemma

Straffar avgjorde när Linköping föll mot Oskarshamn hemmaStraffar avgjorde när Linköping föll mot Oskarshamn hemma
1 oktober 2023 17:38
Ishockey

Linköping utklassade Olofström på hemmaplan

Linköping utklassade Olofström på hemmaplanLinköping utklassade Olofström på hemmaplan
24 september 2023 17:37
Ishockey

Seger för Linköping hemma mot Vita Hästen

Seger för Linköping hemma mot Vita HästenSeger för Linköping hemma mot Vita Hästen
24 september 2023 14:10
Ishockey

Linköping tappade matchen i tredje perioden mot Örebro Hockey J20

Linköping tappade matchen i tredje perioden mot Örebro Hockey J20Linköping tappade matchen i tredje perioden mot Örebro Hockey J20
23 september 2023 16:54
Ishockey

Linköping föll i förlängning hemma mot Färjestad

Linköping föll i förlängning hemma mot FärjestadLinköping föll i förlängning hemma mot Färjestad

Tufft läge för Linköping - förlust mot Djurgården

Tufft läge för Linköping - förlust mot DjurgårdenTufft läge för Linköping - förlust mot Djurgården
22 mars 2023 21:11
Ishockey

Drömstart för Linköping - vann efter förlängningsdrama

Drömstart för Linköping - vann efter förlängningsdramaDrömstart för Linköping - vann efter förlängningsdrama
16 mars 2023 21:15
Ishockey

Linköping föll i första matchen mot HV 71

Linköping föll i första matchen mot HV 71Linköping föll i första matchen mot HV 71
12 mars 2023 17:42
Ishockey

Linköping tappade serieledningen efter förlust i toppmötet

Linköping tappade serieledningen efter förlust i toppmötetLinköping tappade serieledningen efter förlust i toppmötet