Boxholm vann klart hemma mot StjärnorpBoxholm vann klart hemma mot Stjärnorp

Wreta Kloster tog en poäng mot Linköping BK KentyWreta Kloster tog en poäng mot Linköping BK Kenty
10 augusti 2024 15:52
Fotboll

Felix Manfredsson gjorde två mål när Vadstena vann

Felix Manfredsson gjorde två mål när Vadstena vannFelix Manfredsson gjorde två mål när Vadstena vann

Västerl/Malm B utklassat av IFK Motala borta - med 0-5

Västerl/Malm B utklassat av IFK Motala borta - med 0-5Västerl/Malm B utklassat av IFK Motala borta - med 0-5
20 juni 2024 21:09
Fotboll

Mantorp sänkte Boxholm - Kevin Hallin matchhjälte

Mantorp sänkte Boxholm - Kevin Hallin matchhjälteMantorp sänkte Boxholm - Kevin Hallin matchhjälte
19 juni 2024 22:45
Fotboll

Gustav Boman tremålskytt för Linköping BK Kenty

Gustav Boman tremålskytt för Linköping BK KentyGustav Boman tremålskytt för Linköping BK Kenty

Obesegrade matchraden förlängd för IFK Motala

Obesegrade matchraden förlängd för IFK MotalaObesegrade matchraden förlängd för IFK Motala
Fotboll

David Ingesson tremålskytt för Skeninge

David Ingesson tremålskytt för SkeningeDavid Ingesson tremålskytt för Skeninge
19 juni 2024 20:28
Fotboll

Stjärnorp bröt tunga sviten mot Wreta Kloster

Stjärnorp bröt tunga sviten mot Wreta KlosterStjärnorp bröt tunga sviten mot Wreta Kloster

Raman Ismail Mohammad och Simon Torstensson målgörare i Wreta Klosters seger

Raman Ismail Mohammad och Simon Torstensson målgörare i Wreta Klosters segerRaman Ismail Mohammad och Simon Torstensson målgörare i Wreta Klosters seger
15 juni 2024 16:40
Fotboll

Obesegrade sviten håller i sig för Zeros

Obesegrade sviten håller i sig för ZerosObesegrade sviten håller i sig för Zeros
15 juni 2024 16:18
Fotboll

Andreas Bergströms mål räckte inte för Västerl/Malm B mot Vadstena

Andreas Bergströms mål räckte inte för Västerl/Malm B mot VadstenaAndreas Bergströms mål räckte inte för Västerl/Malm B mot Vadstena
15 juni 2024 14:08
Fotboll

Boxholm avgjorde i första halvlek mot Linköping BK Kenty

Boxholm avgjorde i första halvlek mot Linköping BK KentyBoxholm avgjorde i första halvlek mot Linköping BK Kenty
14 juni 2024 20:56
Fotboll

Fortsatt tungt för Stjärnorp - förlust mot IFK Motala

Fortsatt tungt för Stjärnorp - förlust mot IFK MotalaFortsatt tungt för Stjärnorp - förlust mot IFK Motala

Andreas Bergströms mål räckte inte när Västerl/Malm B föll

Andreas Bergströms mål räckte inte när Västerl/Malm B föllAndreas Bergströms mål räckte inte när Västerl/Malm B föll
Fotboll

Linköping BK Kenty i ledning i halvtid - men tappade segern mot IFK Motala

Linköping BK Kenty i ledning i halvtid - men tappade segern mot IFK MotalaLinköping BK Kenty i ledning i halvtid - men tappade segern mot IFK Motala