Valdemarsviks IF

10 oktober 2024 21:16
Ishockey

Tung förlust på bortaplan för Linköping Mighty Ravens mot Valdemarsvik

Tung förlust på bortaplan för Linköping Mighty Ravens mot ValdemarsvikTung förlust på bortaplan för Linköping Mighty Ravens mot Valdemarsvik
15 september 2024 15:38
Fotboll

Grebo klart för nedflyttning efter förlust

Grebo klart för nedflyttning efter förlustGrebo klart för nedflyttning efter förlust
6 september 2024 21:28
Fotboll

Hemgårdarna tappade ledning till oavgjort mot Valdemarsvik

Hemgårdarna tappade ledning till oavgjort mot ValdemarsvikHemgårdarna tappade ledning till oavgjort mot Valdemarsvik
1 september 2024 15:40
Fotboll

Isuf Krasnici blev matchhjälte för Boren borta mot Valdemarsvik

Isuf Krasnici blev matchhjälte för Boren borta mot ValdemarsvikIsuf Krasnici blev matchhjälte för Boren borta mot Valdemarsvik
18 augusti 2024 19:47
Fotboll

Linköping B utklassade Valdemarsvik på bortaplan

Linköping B utklassade Valdemarsvik på bortaplanLinköping B utklassade Valdemarsvik på bortaplan

Hemgårdarna vann mot Valdemarsvik efter stark andra halvlek

Hemgårdarna vann mot Valdemarsvik efter stark andra halvlekHemgårdarna vann mot Valdemarsvik efter stark andra halvlek

Emil, 27, startade företag i byggbranschen – fick en drömstart

Emil, 27, startade företag i byggbranschen – fick en drömstartEmil, 27, startade företag i byggbranschen – fick en drömstart
"Drömmer om att kunna anställa"Därför lade hockeyspelaren rören på hyllan
28 april 2024 20:22
Fotboll

Linköping B utklassade Valdemarsvik på hemmaplan

Linköping B utklassade Valdemarsvik på hemmaplanLinköping B utklassade Valdemarsvik på hemmaplan
14 april 2024 15:09
Fotboll

Hjulsbro sänkte Valdemarsvik - Albin Säf matchhjälte

Hjulsbro sänkte Valdemarsvik - Albin Säf matchhjälteHjulsbro sänkte Valdemarsvik - Albin Säf matchhjälte
4 februari 2024 18:14
Ishockey

Seger för Linköping Mighty Ravens - steg åt rätt håll mot Valdemarsvik

Seger för Linköping Mighty Ravens - steg åt rätt håll mot ValdemarsvikSeger för Linköping Mighty Ravens - steg åt rätt håll mot Valdemarsvik
17 december 2023 19:45
Ishockey

Avgörande i förlängning när Linköping Mighty Ravens föll mot Valdemarsvik

Avgörande i förlängning när Linköping Mighty Ravens föll mot ValdemarsvikAvgörande i förlängning när Linköping Mighty Ravens föll mot Valdemarsvik
19 november 2023 19:15
Ishockey

Seger med 5-2 för Linköping Mighty Ravens mot Valdemarsvik

Seger med 5-2 för Linköping Mighty Ravens mot ValdemarsvikSeger med 5-2 för Linköping Mighty Ravens mot Valdemarsvik
17 november 2023 21:14
Ishockey

Förlust för Linköping Mighty Ravens efter tapp i tredje perioden mot Valdemarsvik

Förlust för Linköping Mighty Ravens efter tapp i tredje perioden mot ValdemarsvikFörlust för Linköping Mighty Ravens efter tapp i tredje perioden mot Valdemarsvik
8 oktober 2023 19:27
Ishockey

Linköping Mighty Ravens vann lätt hemma mot Valdemarsvik

Linköping Mighty Ravens vann lätt hemma mot ValdemarsvikLinköping Mighty Ravens vann lätt hemma mot Valdemarsvik
1 oktober 2023 02:08
Fotboll

TV: Waldemarsvik klart för trean – se matchen och jublet här

TV: Waldemarsvik klart för trean – se matchen och jublet härTV: Waldemarsvik klart för trean – se matchen och jublet här