Milton Olsson tremålskytt för GottfridsbergMilton Olsson tremålskytt för Gottfridsberg
24 september 2023 17:44
Fotboll

Mål av Rickard Bergman och Jonathan Törnquist när LiU förlorade

Mål av Rickard Bergman och Jonathan Törnquist när LiU förloradeMål av Rickard Bergman och Jonathan Törnquist när LiU förlorade
17 september 2023 18:31
Fotboll

Malmslätt vann klart mot IFK Motala på Askling Bil Arena

Malmslätt vann klart mot IFK Motala på Askling Bil ArenaMalmslätt vann klart mot IFK Motala på Askling Bil Arena
8 september 2023 20:57
Fotboll

Formstarka Hjulsbro tog ny seger mot IFK Motala

Formstarka Hjulsbro tog ny seger mot IFK MotalaFormstarka Hjulsbro tog ny seger mot IFK Motala
3 september 2023 16:55
Fotboll

Målfest när AC Studenterna krossade IFK Motala

Målfest när AC Studenterna krossade IFK MotalaMålfest när AC Studenterna krossade IFK Motala
30 augusti 2023 19:59
Fotboll

Mjölby Södra fixade kryss hemma mot IFK Motala

Mjölby Södra fixade kryss hemma mot IFK MotalaMjölby Södra fixade kryss hemma mot IFK Motala
27 augusti 2023 18:06
Fotboll

Förlust med 3-4 för Sturefors mot IFK Motala

Förlust med 3-4 för Sturefors mot IFK MotalaFörlust med 3-4 för Sturefors mot IFK Motala

Boxholm föll på bortaplan mot IFK Motala

Boxholm föll på bortaplan mot IFK MotalaBoxholm föll på bortaplan mot IFK Motala
15 juni 2023 21:25
Fotboll

Tuff match slutade med seger för Grebo mot IFK Motala

Tuff match slutade med seger för Grebo mot IFK MotalaTuff match slutade med seger för Grebo mot IFK Motala
11 juni 2023 19:28
Fotboll

Uddamålsseger när Gottfridsberg besegrade IFK Motala

Uddamålsseger när Gottfridsberg besegrade IFK MotalaUddamålsseger när Gottfridsberg besegrade IFK Motala

Zebastian Österberg tvåmålsskytt när Malmslätt vann

Zebastian Österberg tvåmålsskytt när Malmslätt vannZebastian Österberg tvåmålsskytt när Malmslätt vann
28 maj 2023 19:09
Fotboll

Hjulsbro avgjorde i andra halvlek mot IFK Motala

Hjulsbro avgjorde i andra halvlek mot IFK MotalaHjulsbro avgjorde i andra halvlek mot IFK Motala
23 maj 2023 20:55
Fotboll

William Medew tvåmålsskytt när AC Studenterna vann

William Medew tvåmålsskytt när AC Studenterna vannWilliam Medew tvåmålsskytt när AC Studenterna vann
17 maj 2023 21:00
Fotboll

Basel Lahdo matchhjälte för Mjölby Södra

Basel Lahdo matchhjälte för Mjölby SödraBasel Lahdo matchhjälte för Mjölby Södra
12 maj 2023 21:06
Fotboll

Sturefors i ledning i halvtid - men tappade segern mot IFK Motala

Sturefors i ledning i halvtid - men tappade segern mot IFK MotalaSturefors i ledning i halvtid - men tappade segern mot IFK Motala
7 maj 2023 16:57
Fotboll

Alexander Magnusson Glaad poängräddare för IFK Motala

Alexander Magnusson Glaad poängräddare för IFK MotalaAlexander Magnusson Glaad poängräddare för IFK Motala
28 april 2023 21:03
Fotboll

Rimforsa tog rättvis seger mot IFK Motala

Rimforsa tog rättvis seger mot IFK MotalaRimforsa tog rättvis seger mot IFK Motala