Borensbergs IF FK Dam

10 oktober 2024 21:11
Fotboll

Tung seger för AC Studenterna i toppmatchen mot Borensberg

Tung seger för AC Studenterna i toppmatchen mot BorensbergTung seger för AC Studenterna i toppmatchen mot Borensberg

Svårstoppade Borensberg fortsätter vinna – 5-1 mot Derby

Svårstoppade Borensberg fortsätter vinna – 5-1 mot DerbySvårstoppade Borensberg fortsätter vinna – 5-1 mot Derby
22 september 2024 17:21
Fotboll

Selma Larssons mål räckte inte när Malmslätt föll mot Borensberg

Selma Larssons mål räckte inte när Malmslätt föll mot BorensbergSelma Larssons mål räckte inte när Malmslätt föll mot Borensberg
15 september 2024 19:36
Fotboll

Borensberg vann – efter hattrick av Johanna Sjösvärd

Borensberg vann – efter hattrick av Johanna SjösvärdBorensberg vann – efter hattrick av Johanna Sjösvärd
8 september 2024 19:17
Fotboll

Stark första halvlek räckte för Borensberg

Stark första halvlek räckte för BorensbergStark första halvlek räckte för Borensberg

Borensberg tog klar seger mot Mjölby AI B

Borensberg tog klar seger mot Mjölby AI BBorensberg tog klar seger mot Mjölby AI B
15 augusti 2024 21:54
Fotboll

Matilda Gunnarsson och Maria Ishou matchvinnare när Vadstena vann

Matilda Gunnarsson och Maria Ishou matchvinnare när Vadstena vannMatilda Gunnarsson och Maria Ishou matchvinnare när Vadstena vann
16 juni 2024 14:51
Fotboll

Borensberg vann mot Hjulsbro B på UCS Arena

Borensberg vann mot Hjulsbro B på UCS ArenaBorensberg vann mot Hjulsbro B på UCS Arena
12 juni 2024 20:53
Fotboll

Oavgjort för Malmslätt på bortaplan mot Borensberg

Oavgjort för Malmslätt på bortaplan mot BorensbergOavgjort för Malmslätt på bortaplan mot Borensberg

Tung förlust på bortaplan för Boxholm mot Borensberg

Tung förlust på bortaplan för Boxholm mot BorensbergTung förlust på bortaplan för Boxholm mot Borensberg
24 maj 2024 21:32
Fotboll

Segerraden förlängd för Borensberg - besegrade Rimforsa

Segerraden förlängd för Borensberg - besegrade RimforsaSegerraden förlängd för Borensberg - besegrade Rimforsa
19 maj 2024 19:26
Fotboll

Målfest för Borensberg borta mot Fornåsa

Målfest för Borensberg borta mot FornåsaMålfest för Borensberg borta mot Fornåsa
16 maj 2024 21:12
Fotboll

Borensberg vann - efter Louise Petterssons hattrick

Borensberg vann - efter Louise Petterssons hattrickBorensberg vann - efter Louise Petterssons hattrick
12 maj 2024 20:01
Fotboll

Mjölby AI B vann efter Emma Bengtssons dubbel

Mjölby AI B vann efter Emma Bengtssons dubbelMjölby AI B vann efter Emma Bengtssons dubbel
7 maj 2024 21:01
Fotboll

Norlander poängräddare i 89:e minuten för Borensberg mot AC Studenterna

Norlander poängräddare i 89:e minuten för Borensberg mot AC StudenternaNorlander poängräddare i 89:e minuten för Borensberg mot AC Studenterna
28 april 2024 19:20