AC Studenterna Dam

10 oktober 2024 21:11
Fotboll

Tung seger för AC Studenterna i toppmatchen mot Borensberg

Tung seger för AC Studenterna i toppmatchen mot BorensbergTung seger för AC Studenterna i toppmatchen mot Borensberg
6 oktober 2024 18:31
Fotboll

AC Studenterna vann efter Ellen Franssons dubbel

AC Studenterna vann efter Ellen Franssons dubbelAC Studenterna vann efter Ellen Franssons dubbel

Målfest när AC Studenterna krossade Derby

Målfest när AC Studenterna krossade DerbyMålfest när AC Studenterna krossade Derby
11 september 2024 20:59
Fotboll

AC Studenterna vann efter walk over från Mjölby AI B

AC Studenterna vann efter walk over från Mjölby AI BAC Studenterna vann efter walk over från Mjölby AI B
8 september 2024 15:48
Fotboll

Selma Larssons mål räckte inte när Malmslätt föll mot AC Studenterna

Selma Larssons mål räckte inte när Malmslätt föll mot AC StudenternaSelma Larssons mål räckte inte när Malmslätt föll mot AC Studenterna

AC Studenterna ny serieledare efter seger

AC Studenterna ny serieledare efter segerAC Studenterna ny serieledare efter seger

Målfest för AC Studenterna borta mot Derby

Målfest för AC Studenterna borta mot DerbyMålfest för AC Studenterna borta mot Derby
23 maj 2024 21:13
Fotboll

AC Studenterna för tuffa för Malmslätt - förlust med 0-1

AC Studenterna för tuffa för Malmslätt - förlust med 0-1AC Studenterna för tuffa för Malmslätt - förlust med 0-1
12 maj 2024 19:22
Fotboll

Tre mål av Amanda Danielsson när AC Studenterna vann

Tre mål av Amanda Danielsson när AC Studenterna vannTre mål av Amanda Danielsson när AC Studenterna vann
7 maj 2024 21:01
Fotboll

Norlander poängräddare i 89:e minuten för Borensberg mot AC Studenterna

Norlander poängräddare i 89:e minuten för Borensberg mot AC StudenternaNorlander poängräddare i 89:e minuten för Borensberg mot AC Studenterna
2 maj 2024 21:07
Fotboll

Hemmaförlust för Boxholm - 0-6 mot AC Studenterna

Hemmaförlust för Boxholm - 0-6 mot AC StudenternaHemmaförlust för Boxholm - 0-6 mot AC Studenterna
29 april 2024 21:54
Fotboll

Emma Piel gjorde avgörande målet för Mjölby AI B mot AC Studenterna

Emma Piel gjorde avgörande målet för Mjölby AI B mot AC StudenternaEmma Piel gjorde avgörande målet för Mjölby AI B mot AC Studenterna
17 april 2023 21:49
Fotboll

AC Studenterna tog kommandot från start mot Borensberg

AC Studenterna tog kommandot från start mot BorensbergAC Studenterna tog kommandot från start mot Borensberg
12 april 2023 21:57
Fotboll

Ellen Fransson gjorde två mål när AC Studenterna vann

Ellen Fransson gjorde två mål när AC Studenterna vannEllen Fransson gjorde två mål när AC Studenterna vann
5 oktober 2022 21:22