22 januari 2007 00:00
Båstad

Eljo avvecklar i Båstad - 132 får gå

2 februari 2006 00:00
SKIDOR. Backen Thomas Rhodin bröt nyckelbenet mot Leksand. Några timmar senare var ersättaren klar. Amerikanen Nikos Tselios, 27, från finländska Kalpa. Vid midnatt till onsdagen slog transferfönstret igen. Strax innan dess passerade övergången den lilla glipa som fortfarande var öppen.(TT)TENNIS. Världstvåan Rafael Nadal blev på onsdagen klar för Swedish Open-tennisen i Båstad i sommar. Samtidigt jobbar arrangörerna på nästa stjärna. I mars ska turne-ringsledningen träffa färske Australian Open-finalisten Marcos Baghdatis. Förhoppningen är att både Nadal och Baghdatis ska finnas med när Båstad-tennisen spelas 8--16 juli.TENNIS. Svenska mästarna i lagtennis Sandared får behålla sitt SM-guld trots att en av spelarna var dopad. Tennisförbundet ser ingen anledning för straff eftersom klubben inte visste om saken.

Ny back klar för Färjestad Nadal klar för Båstad B...

18 juli 2005 00:00
Cykel. Therese Lindqvist från Mjölby slutade sexa i Mörksuggejakten i mountainbike. Tävlingen avgjordes i Rättvik och är den fjärde deltävlingen i långloppscupen. Hymercyklisten Michael Johansson slutade på 16:e plats bland herrarna. Vann gjorde MTB-Vätterns segrare Philip Tavell, tävlandes för Kvänum. Damklassen vanns av Maria Öster-gren, CK Uni. I flickornas nybörjarklass blev Motalas Ellen Källstrand tvåa.På onsdag inleds SM i Härnösand.Beachvolley. Team Vallas Andreas Gilbertson förlorade sin andra raka final i Sverigetouren i beachvolleyboll. I går i Båstad förlorade han med partnern Staffan Sahlberg, Avesta, i finalen mot Mattias Magnusson och Hannes Brinkborg i raka set - 12--21, 16--21.SKYTTE. Veteranen Henry Östensson, Linköping, som numera tävlar i 66-årsklassen har åter skjutit bra i sommarvärmen. Det gjorde han i tvådagarsskyttet Arvikakedjan där han tog en fin andraplacering i veteranfinalen. Henrys finalresultat blev 429 poäng och det var två efter segrande Gunnar Iversen, S 3.

Lindqvist sexa i Rättvik Gilbertson tvåa i Båstad...

9 maj 2005 00:00
SPEEDWAY. Piraterna gör bara en liten ändring i det lag som skrällde ordentligt i tisdags när man bortaslog favoriterna Luxo Stars och som i morgon möter Smederna på hemmaplan.Damian Balinski och Stefan Andersson byter plats i laget och Stefan får därmed köra på reserv-plats tillsammans med Leigh Lanham.SIMNING. Tioårige Grim Sjöberg, Linköpings ASS, svarade för en suverän prestation när han i helgens klubbmästerskap raderade ut Henrik Karlssons 30 år gamla klubbrekord på 400 meter fritt. Sjöberg simmade på fina 5.13,84 och passade dessutom på att slå ett år gammalt klubbrekord på 200 meter fritt.GOLF. Emil Andersson, Mjölby GK, kom på 44:e plats när pojkarnas Föreningspanken tour elit hade säsongspremiär i Båstad. Emil gick de två rundorna på 78 och 77 slag vilket gav 13 över par totalt. Med det var han 15 slag efter segrande Simon Cedergren, Österlen.TENNIS. Linköpings TK och Norrköpings TK delade broderligt på de sex klassegrarna när östgötafinalerna i Kalle Anka cup spelades i går. LTK-segrarna togs av Johan Claesson som vann P15-finalen med 6--1, 6--1 mot NTK:s Emil Frick, Louise Brunskog som vann F13 efter 6--1, 6--0 mot NTK:s Ebba Andersson samt Emil Ekdahl som i P11 finalslog klubbkompisen Kristian Willman med 6--1, 6--2.TENNIS. Linköpings TK:s herrar fick bästa tänkbara start på utomhussäsongen i division 1. Laget slog Trollbäcken med 4--0 efter singelsegrar av Mikael Nilsson, Samuel Villius och Mats Persson samt dubbelseger genom Nilsson och Villius.

Liten ändring av Piraterna Klubbrekord av Sjöberg...

8 december 2004 05:40
TENNIS. Hela Davis Cup-mästarlaget kommer till Båstad och Swedish Open i sommar. Spanjorerna Rafael Nadal, Carlos Moya och Tommy Robredo, som i söndags säkrade Davis Cup-titeln, har alla tackat ja till ATP-turneringen.