Här går supportern till attack mot Linköpingsstjärnan Här går supportern till attack mot Linköpingsstjärnan
Nu straffas klubben – och supportern "Dumt att deras klack står så nära planen"

Målfest när Åtvidaberg krossade SöderköpingMålfest när Åtvidaberg krossade Söderköping
3 februari 2024 18:37
Innebandy

Första segern för säsongen för Trosa Edanö

Första segern för säsongen för Trosa EdanöFörsta segern för säsongen för Trosa Edanö
3 februari 2024 16:34
Innebandy

Förlust på hemmaplan för Linköping AIS mot Åby

Förlust på hemmaplan för Linköping AIS mot ÅbyFörlust på hemmaplan för Linköping AIS mot Åby
3 februari 2024 16:19
Innebandy

Bortaförlust för Linköping IBS - 7-14 mot KFUM Norrköping

Bortaförlust för Linköping IBS - 7-14 mot KFUM NorrköpingBortaförlust för Linköping IBS - 7-14 mot KFUM Norrköping
3 februari 2024 16:02
Innebandy

Linköping IBK föll i toppmötet mot Nykvarn

Linköping IBK föll i toppmötet mot NykvarnLinköping IBK föll i toppmötet mot Nykvarn
3 februari 2024 15:12
Innebandy

Linköping Universitet utklassat av Onyx borta - med 3-8

Linköping Universitet utklassat av Onyx borta - med 3-8Linköping Universitet utklassat av Onyx borta - med 3-8
3 februari 2024 13:44
Innebandy

Storseger för IBF Linköping - 7-1 mot Strängnäs

Storseger för IBF Linköping - 7-1 mot SträngnäsStorseger för IBF Linköping - 7-1 mot Strängnäs
2 februari 2024 21:28
Innebandy

Oavgjort toppmöte mellan Borensberg och IBF Linköping

Oavgjort toppmöte mellan Borensberg och IBF LinköpingOavgjort toppmöte mellan Borensberg och IBF Linköping

Vingen avgjorde mot Solfjäderstaden i tredje perioden

Vingen avgjorde mot Solfjäderstaden i tredje periodenVingen avgjorde mot Solfjäderstaden i tredje perioden
1 februari 2024 21:27
Innebandy

KFUM Norrköping för tuffa för Hjulsbro - förlust med 6-9

KFUM Norrköping för tuffa för Hjulsbro - förlust med 6-9KFUM Norrköping för tuffa för Hjulsbro - förlust med 6-9
1 februari 2024 15:30
Innebandy

Hånade Linköping – nu straffas tränaren: "Fel ordval"

Hånade Linköping – nu straffas tränaren: "Fel ordval"Hånade Linköping – nu straffas tränaren: "Fel ordval"
Anmäldes av domarteamet
31 januari 2024 21:29
Innebandy

Rimforsa vann mot Söderköping i förlängningen

Rimforsa vann mot Söderköping i förlängningenRimforsa vann mot Söderköping i förlängningen
30 januari 2024 07:00
Ydre

Historisk match – klubbens första hemmamatch någonsin

Historisk match – klubbens första hemmamatch någonsinHistorisk match – klubbens första hemmamatch någonsin
"Intresset har ökat""Viktigaste att ha roligt""Det krävs en större hall"
29 januari 2024 15:27
Innebandy

Målvaktsjätten tillbaka i Linköping – säkrar upp i truppen

Målvaktsjätten tillbaka i Linköping – säkrar upp i truppenMålvaktsjätten tillbaka i Linköping – säkrar upp i truppen
28 januari 2024 18:59
Innebandy

Filip Nordlander tvåmålsskytt när Linköping AIS vann

Filip Nordlander tvåmålsskytt när Linköping AIS vannFilip Nordlander tvåmålsskytt när Linköping AIS vann
28 januari 2024 17:28