IFK Motala lånar ut målvaktIFK Motala lånar ut målvakt

TV: "Jag behövs fortfarande"TV: "Jag behövs fortfarande"

18 april 2008 00:00
Rättvik

Ungdomsklubb fick två miljoner

18 juli 2005 00:00
Cykel. Therese Lindqvist från Mjölby slutade sexa i Mörksuggejakten i mountainbike. Tävlingen avgjordes i Rättvik och är den fjärde deltävlingen i långloppscupen. Hymercyklisten Michael Johansson slutade på 16:e plats bland herrarna. Vann gjorde MTB-Vätterns segrare Philip Tavell, tävlandes för Kvänum. Damklassen vanns av Maria Öster-gren, CK Uni. I flickornas nybörjarklass blev Motalas Ellen Källstrand tvåa.På onsdag inleds SM i Härnösand.Beachvolley. Team Vallas Andreas Gilbertson förlorade sin andra raka final i Sverigetouren i beachvolleyboll. I går i Båstad förlorade han med partnern Staffan Sahlberg, Avesta, i finalen mot Mattias Magnusson och Hannes Brinkborg i raka set - 12--21, 16--21.SKYTTE. Veteranen Henry Östensson, Linköping, som numera tävlar i 66-årsklassen har åter skjutit bra i sommarvärmen. Det gjorde han i tvådagarsskyttet Arvikakedjan där han tog en fin andraplacering i veteranfinalen. Henrys finalresultat blev 429 poäng och det var två efter segrande Gunnar Iversen, S 3.

Lindqvist sexa i Rättvik Gilbertson tvåa i Båstad...

30 december 2004 00:00
Lessebo (TT) Två anställda vid Strömbergshyttan i Lessebo kommun blev felaktigt uppsagda anser Industrifacket, som har stämt glaskoncernen Orrefors Kosta Boda vid Arbetsdomstolen.