14 januari 2024 15:04
Handboll

Storförlust för RP Linköping - 23-43 mot Karlskrona

Storförlust för RP Linköping - 23-43 mot KarlskronaStorförlust för RP Linköping - 23-43 mot Karlskrona

Storseger för Linköping hemma mot Skövde

Storseger för Linköping hemma mot SkövdeStorseger för Linköping hemma mot Skövde
29 december 2023 21:15
Krönika

Erik Winell: Tio poäng Linköping, ni vann mot På Spåret – men var är glöden?

Tio poäng Linköping, ni vann mot På Spåret – men var är glöden?Tio poäng Linköping, ni vann mot På Spåret – men var är glöden?
Dags att ta lite utvisningar Libk?Många drömmer om något helt annat
29 december 2023 20:26
Innebandy

BILDEXTRA: Smockfullt i Sporthallen – alla bilder från vimlet

BILDEXTRA: Smockfullt i Sporthallen – alla bilder från vimletBILDEXTRA: Smockfullt i Sporthallen – alla bilder från vimlet
"Värst när spelarna hamnar i knät på mig"Korvförsäljningen"Mission impossible"

RP Linköping föll mot Drott Halmstad trots ledning

RP Linköping föll mot Drott Halmstad trots ledningRP Linköping föll mot Drott Halmstad trots ledning
16 december 2023 15:07
Volleyboll

Linköping Volley tog hem segern mot Vindrarp på hemmaplan

Linköping Volley tog hem segern mot Vindrarp på hemmaplanLinköping Volley tog hem segern mot Vindrarp på hemmaplan
9 december 2023 18:51
Futsal

Fortsatt tungt för Linköping Afghanska - förlust mot Ektorp

Fortsatt tungt för Linköping Afghanska - förlust mot EktorpFortsatt tungt för Linköping Afghanska - förlust mot Ektorp
9 december 2023 15:43
Futsal

Storseger för Linköping hemma mot FK Eskilstuna

Storseger för Linköping hemma mot FK EskilstunaStorseger för Linköping hemma mot FK Eskilstuna
3 december 2023 17:53
Handboll

RP Linköping vann mot HK S-hof - trots underläge i halvtid

RP Linköping vann mot HK S-hof - trots underläge i halvtidRP Linköping vann mot HK S-hof - trots underläge i halvtid

Linköping segrade i toppmötet - Jonatan Törn hjälte

Linköping segrade i toppmötet - Jonatan Törn hjälteLinköping segrade i toppmötet - Jonatan Törn hjälte
1 december 2023 21:35
Innebandy

Ledberg tappade matchen i tredje perioden mot Finspång

Ledberg tappade matchen i tredje perioden mot FinspångLedberg tappade matchen i tredje perioden mot Finspång
26 november 2023 18:45
Handboll

RP Linköping segrare hemma mot Helsingborg

RP Linköping segrare hemma mot HelsingborgRP Linköping segrare hemma mot Helsingborg

Seger med 3-1 för Linköping Volley mot Jönköping

Seger med 3-1 för Linköping Volley mot JönköpingSeger med 3-1 för Linköping Volley mot Jönköping
19 november 2023 17:47
Handboll

RP Linköping tappade ledning och förlorade

RP Linköping tappade ledning och förloradeRP Linköping tappade ledning och förlorade
19 november 2023 15:16
Handboll

Efterlängtad seger för RP Linköping - bröt förlustsviten mot Kristianstad

Efterlängtad seger för RP Linköping - bröt förlustsviten mot KristianstadEfterlängtad seger för RP Linköping - bröt förlustsviten mot Kristianstad
18 november 2023 13:47