Iki by Shinnori slog upp dörrarna för hämtmat i Vasastan 2017.
Konceptet som byggde på råvaror från det japanska köket med fokus på i första hand sushi startade Anh Cam redan 2005 då hon öppnade restaurang Nori på Sparregatan.
Fem år senare var det dags att etablera verksamheten vid Ågatan, där det även blev ett namnbyte till Shinnori.
Nästa kliv togs 2017 då flyttlasset gick till Slöjdgatan i Vasastan där Anh Cam valde att helt inrikta sig på hämtmat under namnet Iki by Shinnori.
Nu är det dags för ytterligare ett förvandlingsnummer.
I slutet av november stänger hon i Vasastan för att i början av december öppna helt nya Norika, granne med Ronaldos på Brandmannagatan, och med utsikt över Stångån.
– Det var dags för en uppgradering av verksamheten. Många av våra kunder har efterfrågat ett ställe där de kan sitta ned och äta, säger Anh Cam.
– Nu blir det cirka 50 platser inomhus och 60 utomhus under sommarhalvåret,
Genom nyöppningen breddas också menyn för att passa utbudet av luncher och middagar.
– Den stora grejen är sushi, men vi tänker ta in fler rätter från det asiatiska köket.
– Exakt vad det blir är inte klart än.
En särskild vinbar är också på väg att byggas i de cirka 190 kvadratmeter stora lokalerna.
– Trots att det är lite tuffa tider för restaurangbranschen tror vi stenhårt på det här. Nio anställda från Vasastan följer med, men jag kommer att nyanställa tre, fyra nya personer, säger Anh Cam.