Mera

Gör fritidshuset redo för nya besök!

Sverige

Gör fritidshuset redo för nya besök!

Upp till 50% rabatt på grejerna som underlättar

Nu är det dags att göra i ordning fritidshusen och sommarstugorna för vintern. Kanske ska du stänga huset för säsongen, eller göra det redo för en ny kyligare säsong. Vi har samlat produkter och tips från vår shop som gör omställningen mycket lättare. 

Håll utkik efter MERA-priset i shoppen som ger dig som prenumerant extra bra pris!  

undefined
Ozoneair Clean

Ozoneair Clean. Ett måste för att fräscha upp sommarstugan! Ozoneair Clean förebygger dålig lukt och neutraliserar bakterier, allergener, mögel-sporer och andra skadliga mikroorganismer. Ibland är den dåliga lukten svår att spåra. Den kan hänga ihop med avlopp, dålig ventilation och gammalt material i huset, som korkmattor och väggskivor. Ozoneair Clean fyller hela utrymmet med ozon och angriper dålig lukt där den gömmer sig: under golvet, innanför väggar, i tyger och textilier.

Ozoneair Clean tar inte bara bort dålig lukt. Den tar också bort de vanligaste föroreningarna i inomhusmiljöer. Du får en kliniskt ren och extra hygieniskt miljö. Det finns tre modeller att välja mellan. 

 

undefined
Kameraövervakning

Vaktsam Kameraövervakning. Ett lätt sätt att hålla koll på vad som händer vid stugan 24 timmar om dygnet. Kameraövervakning där allt sker direkt genom din mobil, surfplatta eller dator. Tack vare rörelsesensorer så får du larm så fort något händer.

undefined
Städa Hållbart med Ekotipset

Boken Städa hållbart med ekotipset. Populär städbok med hållbara tips som gör gott!

 

undefined
Sekatör

Sekatör. Klipp rent runt buskar och träd och välkomnas av en fin trädgård när du kommer tillbaka till våren.

Se fler produkter som passar höststädningen i vår shop!

Med reservation för felskrivning, slutförsäljning och eventuella förändringar.