Fotbollstränarna svarar på kritiken: "Tuff och rejäl match"

Domaren styr matchen, han tillåter mycket närkamper, vilket från publiksidan kan tyckas vara fel, skriver tränarna i den utpekade matchen.

Att vi som tränare har skickat signaler till yngre spelare gällande osportslighet köper vi inte, menar insändarskribenterna.

Att vi som tränare har skickat signaler till yngre spelare gällande osportslighet köper vi inte, menar insändarskribenterna.

Foto: Henrik Montgomery/TT

Insändare2024-09-25 17:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Svar på "Tumult i en division 5-match – jag hoppas ni skäms" (23/9):

Vi känner inte att vi delar din uppfattning om matchen i division 5 mellan Linghems SK och Skärblacka IF. Vi upplever att det var en tuff och rejäl match med intensivt spel, mycket närkamper och bra passningsspel.

Något slagsmål såg vi inte till, vi antar att det är närkampen när en spelare från vardera laget går in tufft i en närkamp för att vinna boll, som du skriver om? Den närkampen renderar gult kort till bägge spelarna.

Domaren styr matchen, han tillåter mycket närkamper, vilket från publiksidan kan tyckas vara fel?

Att vi som tränare har skickat signaler till yngre spelare gällande osportslighet köper vi inte. Vi som ansvariga tränare för lagen, tyckte det var en bra division 5-match, hög intensitet, stundtals riktigt fint spel, med mycket givande och tagande.

Du får gärna kontakta oss, våra kanslier har kontaktuppgifterna.