sporter

9 maj 2024 14:50
Fotboll

Ny smäll och tredje raka förlusten för LFC

Ny smäll och tredje raka förlusten för LFCNy smäll och tredje raka förlusten för LFC
Har ännu inte vunnit efter fem allsvenska matcherSå rapporterade vi från matchen
9 maj 2024 13:01
Ishockey

UPPGIFTER: Schweizisk klubb jagar LHC-kopplade målvakten

UPPGIFTER: Schweizisk klubb jagar LHC-kopplade målvaktenUPPGIFTER: Schweizisk klubb jagar LHC-kopplade målvakten
Brynäs värvar från NHLHäng med i silly season
9 maj 2024 11:15
Ishockey

16-åringen kastades in i slutspelet – nu flyttas hon upp i LHC

16-åringen kastades in i slutspelet – nu flyttas hon upp i LHC16-åringen kastades in i slutspelet – nu flyttas hon upp i LHC
"Är en dröm jag har haft sedan jag var liten"Sportchefen: "Aldrig någon tvekan"
9 maj 2024 08:30
Fotboll

Linköpingstalangens EM-drömmar krossade – inför storpubliken

Linköpingstalangens EM-drömmar krossade – inför storpublikenLinköpingstalangens EM-drömmar krossade – inför storpubliken
PublikrekordLagkaptenen: "Fruktansvärt"
9 maj 2024 07:28
Ishockey

INATT: Forslings häftiga pangträff – sen blev det jätteslagsmål

INATT: Forslings häftiga pangträff – sen blev det jätteslagsmålINATT: Forslings häftiga pangträff – sen blev det jätteslagsmål
"Jag fick en jäkla bra träff"Se galna skottet härSlagsmålen: "Ingen big deal"
9 maj 2024 07:00
Fotboll

Ödesmatch för LFC? – Bergsten: ”Närmar sig en smärtgräns”

Ödesmatch för LFC? – Bergsten: ”Närmar sig en smärtgräns”Ödesmatch för LFC? – Bergsten: ”Närmar sig en smärtgräns”
LFC-anfallaren: "Vittsjö blir en bra match"
9 maj 2024 05:33
Ishockey

Superstjärnorna i jättebråk när Florida vann – Forsling målskytt

Superstjärnorna i jättebråk när Florida vann – Forsling målskyttSuperstjärnorna i jättebråk när Florida vann – Forsling målskytt
9 maj 2024 13:50
Fotboll

Maif mötte Skövde borta – se matchen igen här

Maif mötte Skövde borta – se matchen igen härMaif mötte Skövde borta – se matchen igen här
8 maj 2024 21:48
Fotboll

Storseger för Sleipner - 5-0 mot Kenty B

Storseger för Sleipner - 5-0 mot Kenty BStorseger för Sleipner - 5-0 mot Kenty B

Alice Nilsson poängräddare för LiU - i 87:e minuten mot Boren

Alice Nilsson poängräddare för LiU - i 87:e minuten mot BorenAlice Nilsson poängräddare för LiU - i 87:e minuten mot Boren

Isabell Jaggi gjorde två mål när Tinnis vann

Isabell Jaggi gjorde två mål när Tinnis vannIsabell Jaggi gjorde två mål när Tinnis vann
8 maj 2024 20:57