Vikingstad segrare borta mot SkeningeVikingstad segrare borta mot Skeninge
12 augusti 2023 18:28
Fotboll

Klar seger för Borensberg mot Brokind på Kindavallen

Klar seger för Borensberg mot Brokind på KindavallenKlar seger för Borensberg mot Brokind på Kindavallen
12 augusti 2023 17:09
Fotboll

Oavgjort möte mellan Mantorp och Vadstena

Oavgjort möte mellan Mantorp och VadstenaOavgjort möte mellan Mantorp och Vadstena

Hägerstad vann uddamålsseger mot Österstad

Hägerstad vann uddamålsseger mot ÖsterstadHägerstad vann uddamålsseger mot Österstad
1 juli 2023 17:07
Fotboll

Vikingstad segrade mot Österstad på bortaplan

Vikingstad segrade mot Österstad på bortaplanVikingstad segrade mot Österstad på bortaplan
27 juni 2023 21:13
Fotboll

Oavgjort i toppmötet mellan Vikingstad och Mantorp

Oavgjort i toppmötet mellan Vikingstad och MantorpOavgjort i toppmötet mellan Vikingstad och Mantorp
27 juni 2023 21:12
Fotboll

Arvid Borell enda målskytt när Hägerstad föll

Arvid Borell enda målskytt när Hägerstad föllArvid Borell enda målskytt när Hägerstad föll

Vadstena vann klart mot Österstad på Östvalla

Vadstena vann klart mot Österstad på ÖstvallaVadstena vann klart mot Österstad på Östvalla
27 juni 2023 20:56
Fotboll

Borensberg tog kommandot från start mot Västerlösa

Borensberg tog kommandot från start mot VästerlösaBorensberg tog kommandot från start mot Västerlösa
20 juni 2023 21:11
Fotboll

Förlust med 0-2 för Borensberg mot Zeros

Förlust med 0-2 för Borensberg mot ZerosFörlust med 0-2 för Borensberg mot Zeros
19 juni 2023 21:20
Fotboll

Mantorp tappade ledning till oavgjort mot Rimforsa

Mantorp tappade ledning till oavgjort mot RimforsaMantorp tappade ledning till oavgjort mot Rimforsa
17 juni 2023 18:05
Fotboll

Hägerstad tappade ledning till oavgjort mot Vadstena

Hägerstad tappade ledning till oavgjort mot VadstenaHägerstad tappade ledning till oavgjort mot Vadstena
17 juni 2023 17:21
Fotboll

Martin Lennartsson avgjorde när Skeninge sänkte Brokind

Martin Lennartsson avgjorde när Skeninge sänkte BrokindMartin Lennartsson avgjorde när Skeninge sänkte Brokind
10 juni 2023 21:00
Fotboll

Storseger för Vikingstad hemma mot Vadstena

Storseger för Vikingstad hemma mot VadstenaStorseger för Vikingstad hemma mot Vadstena
10 juni 2023 19:23
Fotboll

Stark andra halvlek räckte för Borensberg

Stark andra halvlek räckte för BorensbergStark andra halvlek räckte för Borensberg

Österstad vann uddamålsseger mot Rimforsa

Österstad vann uddamålsseger mot RimforsaÖsterstad vann uddamålsseger mot Rimforsa