Ahmed Ayub Osman enda målskytt när Kisa föllAhmed Ayub Osman enda målskytt när Kisa föll
5 juni 2024 20:59
Fotboll

Vikingstad tog klar seger mot Borensberg

Vikingstad tog klar seger mot BorensbergVikingstad tog klar seger mot Borensberg
2 juni 2024 21:41
Fotboll

Efterlängtad seger för Mjölby S/Turab - bröt förlustsviten mot Derby

Efterlängtad seger för Mjölby S/Turab - bröt förlustsviten mot DerbyEfterlängtad seger för Mjölby S/Turab - bröt förlustsviten mot Derby
2 juni 2024 20:05
Fotboll

Rimforsa vann - efter hattrick av Daniel Rambin

Rimforsa vann - efter hattrick av Daniel RambinRimforsa vann - efter hattrick av Daniel Rambin

Ahmad Dawood och Daniel Malmström Arnesson målgörare i Vikingstads seger

Ahmad Dawood och Daniel Malmström Arnesson målgörare i Vikingstads segerAhmad Dawood och Daniel Malmström Arnesson målgörare i Vikingstads seger
Fotboll

Rickard Bergmans mål räckte inte när LiU föll mot LSW

Rickard Bergmans mål räckte inte när LiU föll mot LSWRickard Bergmans mål räckte inte när LiU föll mot LSW
31 maj 2024 20:29
Fotboll

Damir Zenkovic tremålskytt för Malmslätt

Damir Zenkovic tremålskytt för MalmslättDamir Zenkovic tremålskytt för Malmslätt

Rimforsa vann mot Vikingstad - trots underläge i halvtid

Rimforsa vann mot Vikingstad - trots underläge i halvtidRimforsa vann mot Vikingstad - trots underläge i halvtid
Fotboll

Stark första halvlek räckte för Gottfridsberg

Stark första halvlek räckte för GottfridsbergStark första halvlek räckte för Gottfridsberg
26 maj 2024 17:01
Fotboll

LSW för tuffa för Borensberg - förlust med 0-2

LSW för tuffa för Borensberg - förlust med 0-2LSW för tuffa för Borensberg - förlust med 0-2
Fotboll

Studenterna vann mot Mjölby S/Turab på Lundbyvallen

Studenterna vann mot Mjölby S/Turab på LundbyvallenStudenterna vann mot Mjölby S/Turab på Lundbyvallen
26 maj 2024 15:14
Fotboll

Jonathan Törnquist fyramålsskytt i LiU:s seger mot Kisa

Jonathan Törnquist fyramålsskytt i LiU:s seger mot KisaJonathan Törnquist fyramålsskytt i LiU:s seger mot Kisa

Gottfridsberg vann - och toppar tabellen

Gottfridsberg vann - och toppar tabellenGottfridsberg vann - och toppar tabellen
19 maj 2024 18:21
Fotboll

Kvittering på övertid av Törnquist när LiU räddade poäng mot Rimforsa

Kvittering på övertid av Törnquist när LiU räddade poäng mot RimforsaKvittering på övertid av Törnquist när LiU räddade poäng mot Rimforsa

Sturefors avgjorde före paus mot Borensberg

Sturefors avgjorde före paus mot BorensbergSturefors avgjorde före paus mot Borensberg
17 maj 2024 21:16
Fotboll

Mjölby S/Turab en lätt match för Vikingstad som vann klart

Mjölby S/Turab en lätt match för Vikingstad som vann klartMjölby S/Turab en lätt match för Vikingstad som vann klart