Petra Johansson målskytt - men Boxholm föll

Petra Johansson målskytt - men Boxholm föllPetra Johansson målskytt - men Boxholm föll
Fotboll

Tre mål av Amanda Danielsson när AC Studenterna vann

Tre mål av Amanda Danielsson när AC Studenterna vannTre mål av Amanda Danielsson när AC Studenterna vann
9 maj 2024 21:18
Fotboll

Vadstena kryssade hemma mot W Klost/Ljung

Vadstena kryssade hemma mot W Klost/LjungVadstena kryssade hemma mot W Klost/Ljung
7 maj 2024 21:01
Fotboll

Norlander poängräddare i 89:e minuten för Borensberg mot AC Studenterna

Norlander poängräddare i 89:e minuten för Borensberg mot AC StudenternaNorlander poängräddare i 89:e minuten för Borensberg mot AC Studenterna
5 maj 2024 19:26
Fotboll

Vadstena vann mot Fornåsa på Fornvalla efter rivstart

Vadstena vann mot Fornåsa på Fornvalla efter rivstartVadstena vann mot Fornåsa på Fornvalla efter rivstart
5 maj 2024 19:13
Fotboll

Mål av Hanna Kempe och Paulina Svärd räckte inte för Boxholm

Mål av Hanna Kempe och Paulina Svärd räckte inte för BoxholmMål av Hanna Kempe och Paulina Svärd räckte inte för Boxholm
4 maj 2024 16:48
Fotboll

Tung förlust för Malmslätt på hemmaplan mot Hjulsbro B

Tung förlust för Malmslätt på hemmaplan mot Hjulsbro BTung förlust för Malmslätt på hemmaplan mot Hjulsbro B
2 maj 2024 21:07
Fotboll

Hemmaförlust för Boxholm - 0-6 mot AC Studenterna

Hemmaförlust för Boxholm - 0-6 mot AC StudenternaHemmaförlust för Boxholm - 0-6 mot AC Studenterna
29 april 2024 21:54
Fotboll

Emma Piel gjorde avgörande målet för Mjölby AI B mot AC Studenterna

Emma Piel gjorde avgörande målet för Mjölby AI B mot AC StudenternaEmma Piel gjorde avgörande målet för Mjölby AI B mot AC Studenterna
28 april 2024 21:02
Fotboll

Hjulsbro B vände och vann mot Rimforsa B

Hjulsbro B vände och vann mot Rimforsa BHjulsbro B vände och vann mot Rimforsa B
28 april 2024 19:28
Fotboll

Selma Larsson tvåmålsskytt när Malmslätt vann

Selma Larsson tvåmålsskytt när Malmslätt vannSelma Larsson tvåmålsskytt när Malmslätt vann
28 april 2024 19:20
Fotboll

Lova von Walden matchhjälte för Vadstena hemma mot Borensberg

Lova von Walden matchhjälte för Vadstena hemma mot BorensbergLova von Walden matchhjälte för Vadstena hemma mot Borensberg

Hanna Kempes mål räckte inte för Boxholm

Hanna Kempes mål räckte inte för BoxholmHanna Kempes mål räckte inte för Boxholm
18 april 2023 20:52
Fotboll

Tuff match slutade med förlust för Derby mot Link/Tinnis B

Tuff match slutade med förlust för Derby mot Link/Tinnis BTuff match slutade med förlust för Derby mot Link/Tinnis B
17 april 2023 21:49
Fotboll

AC Studenterna tog kommandot från start mot Borensberg

AC Studenterna tog kommandot från start mot BorensbergAC Studenterna tog kommandot från start mot Borensberg
16 april 2023 18:52
Fotboll

Vadstena tog rättvis seger mot Boxh/Sommen

Vadstena tog rättvis seger mot Boxh/SommenVadstena tog rättvis seger mot Boxh/Sommen
12 april 2023 21:57
Fotboll

Ellen Fransson gjorde två mål när AC Studenterna vann

Ellen Fransson gjorde två mål när AC Studenterna vannEllen Fransson gjorde två mål när AC Studenterna vann
14 augusti 2021 18:26