2 oktober 2021 20:43
Innebandy

Ny förlust för Libk: "Vi får inga flytstudsar"

Ny förlust för Libk: "Vi får inga flytstudsar"Ny förlust för Libk: "Vi får inga flytstudsar"
2 oktober 2021 19:17
Innebandy

Han avgjorde jätterysaren – med bara tre sekunder kvar

Han avgjorde jätterysaren – med bara tre sekunder kvarHan avgjorde jätterysaren – med bara tre sekunder kvar
2 oktober 2021 10:00
Innebandy

Leos framgångsrecept: "Kallar motståndarna för saker"

Leos framgångsrecept: "Kallar motståndarna för saker"Leos framgångsrecept: "Kallar motståndarna för saker"
1 oktober 2021 22:52
Innebandy

LIVE-TV: Libk avgör med tre sekunder kvar – vinner med 7-6 mot Sirius

LIVE-TV: Libk avgör med tre sekunder kvar – vinner med 7-6 mot SiriusLIVE-TV: Libk avgör med tre sekunder kvar – vinner med 7-6 mot Sirius
26 september 2021 21:57
Innebandy

Höjdpunkter: Libk inkasserade första poängen efter kross

Höjdpunkter: Libk inkasserade första poängen efter krossHöjdpunkter: Libk inkasserade första poängen efter kross
26 september 2021 20:42
Innebandy

Storförlust för Libk-damerna som släppte in sju raka mål

Storförlust för Libk-damerna som släppte in sju raka målStorförlust för Libk-damerna som släppte in sju raka mål
26 september 2021 15:47
Innebandy

Tre punkter efter Libks uppvisning i hemmapremiären

Tre punkter efter Libks uppvisning i hemmapremiärenTre punkter efter Libks uppvisning i hemmapremiären
Innebandy

Debutantens drömmatch: "Har väntat i hela mitt liv"

Debutantens drömmatch: "Har väntat i hela mitt liv"Debutantens drömmatch: "Har väntat i hela mitt liv"
24 september 2021 23:42
Innebandy

TV: Säker vinst för Libk mot Jönköping – matchen slutar 10-3

TV: Säker vinst för Libk mot Jönköping – matchen slutar 10-3 TV: Säker vinst för Libk mot Jönköping – matchen slutar 10-3
18 september 2021 20:50
Innebandy

Chockförlust för Libk: "Vi är totalt urusla"

Chockförlust för Libk: "Vi är totalt urusla"Chockförlust för Libk: "Vi är totalt urusla"

Superguide: Alla artiklar inför Libk:s SSL-premiär

Superguide: Alla artiklar inför Libk:s SSL-premiärSuperguide: Alla artiklar inför Libk:s SSL-premiär
18 september 2021 07:45
Innebandy

Spelarguide: Här är alla spelare i Libk 2021/2022

Spelarguide: Här är alla spelare i Libk 2021/2022Spelarguide: Här är alla spelare i Libk 2021/2022
16 september 2021 20:00
Innebandy

TV: Se 90 minuters uppsnacksprogram inför SSL-starten

TV: Se 90 minuters uppsnacksprogram inför SSL-startenTV: Se 90 minuters uppsnacksprogram inför SSL-starten
16 september 2021 12:15
Innebandy

Panelen: "Ett misslyckande om det inte blir slutspel"

Panelen: "Ett misslyckande om det inte blir slutspel"Panelen: "Ett misslyckande om det inte blir slutspel"
16 september 2021 07:00
Innebandy

Tillbaka i Libk-tröjan: "hjärta för klubben"

Tillbaka i Libk-tröjan: "hjärta för klubben"Tillbaka i Libk-tröjan: "hjärta för klubben"
15 september 2021 23:27
Innebandy

Så var SSL-premiären för Libk - se matchen i repris

Så var SSL-premiären för Libk - se matchen i reprisSå var SSL-premiären för Libk - se matchen i repris
15 september 2021 21:39