Uppgifter: Succéspelaren vänder hem till Linköping innebandy

Uppgifter: Succéspelaren vänder hem till Linköping innebandyUppgifter: Succéspelaren vänder hem till Linköping innebandy
Ska vara klar till nästa säsong"Inget jag vill kommentera"
19 februari 2024 21:09
Innebandy

Höjdpunkter: Se målen från Libk:s möte med Kalmarsund

Höjdpunkter: Se målen från Libk:s möte med KalmarsundHöjdpunkter: Se målen från Libk:s möte med Kalmarsund
19 februari 2024 20:41
Innebandy

Libk rasade ihop och föll stort: "Fungerade bättre som sömnmedel"

Libk rasade ihop och föll stort: "Fungerade bättre som sömnmedel"Libk rasade ihop och föll stort: "Fungerade bättre som sömnmedel"
Inte helt säkert med slutspel"Målskyttet ett stående problem"
18 februari 2024 19:05
Innebandy

Förlustsviten bruten för Solfjäderstaden

Förlustsviten bruten för SolfjäderstadenFörlustsviten bruten för Solfjäderstaden
18 februari 2024 19:04
Innebandy

Linköping AIS vann mot Rimforsa i förlängningen

Linköping AIS vann mot Rimforsa i förlängningenLinköping AIS vann mot Rimforsa i förlängningen
18 februari 2024 16:32
Innebandy

Tung förlust på bortaplan för Linköping Universitet mot Nykvarn

Tung förlust på bortaplan för Linköping Universitet mot NykvarnTung förlust på bortaplan för Linköping Universitet mot Nykvarn
18 februari 2024 16:02
Innebandy

Linköping IBK vände och vann mot FBC Katrineh U

Linköping IBK vände och vann mot FBC Katrineh ULinköping IBK vände och vann mot FBC Katrineh U

Tung förlust för Åtvidaberg på hemmaplan mot Berg U

Tung förlust för Åtvidaberg på hemmaplan mot Berg UTung förlust för Åtvidaberg på hemmaplan mot Berg U
17 februari 2024 18:11
Innebandy

Bortaförlust för Bergs IK - 3-9 mot Lillån IBK

Bortaförlust för Bergs IK - 3-9 mot Lillån IBKBortaförlust för Bergs IK - 3-9 mot Lillån IBK
17 februari 2024 17:59
Innebandy

Ledbergs missräkning - släppte in fyra mål i tredje perioden mot Skövde

Ledbergs missräkning - släppte in fyra mål i tredje perioden mot SkövdeLedbergs missräkning - släppte in fyra mål i tredje perioden mot Skövde
17 februari 2024 16:44
Innebandy

LiU AIF IBK fick islossning i tredje perioden

LiU AIF IBK fick islossning i tredje periodenLiU AIF IBK fick islossning i tredje perioden
17 februari 2024 14:59
Innebandy

Linköping föll i toppmötet mot Örebro Innebandy

Linköping föll i toppmötet mot Örebro InnebandyLinköping föll i toppmötet mot Örebro Innebandy

Åttonde i rad utan förlust för Borensberg

Åttonde i rad utan förlust för BorensbergÅttonde i rad utan förlust för Borensberg
17 februari 2024 02:00
Innebandy

Libk jagade viktiga poäng mot Kalmarsund – se matchen i repris

Libk jagade viktiga poäng mot Kalmarsund – se matchen i reprisLibk jagade viktiga poäng mot Kalmarsund – se matchen i repris
Tabellsjuan mot tabellfemman
16 februari 2024 21:31
Innebandy

Noel Koucheki Berger gjorde två mål när Linköping U vann

Noel Koucheki Berger gjorde två mål när Linköping U vannNoel Koucheki Berger gjorde två mål när Linköping U vann
16 februari 2024 21:30