15 december 2023 21:49
Innebandy

Rimforsa vann toppmötet mot Solfjäderstaden

Rimforsa vann toppmötet mot SolfjäderstadenRimforsa vann toppmötet mot Solfjäderstaden
15 december 2023 21:37
Innebandy

Linköping Universitets missräkning - släppte in tre mål i tredje perioden mot Solfjäderstaden

Linköping Universitets missräkning - släppte in tre mål i tredje perioden mot SolfjäderstadenLinköping Universitets missräkning - släppte in tre mål i tredje perioden mot Solfjäderstaden
Innebandy

Alexander Svanold gjorde två mål när Linköp Univ vann

Alexander Svanold gjorde två mål när Linköp Univ vannAlexander Svanold gjorde två mål när Linköp Univ vann
Innebandy

Linköping AIS utklassade Linköping U på bortaplan

Linköping AIS utklassade Linköping U på bortaplanLinköping AIS utklassade Linköping U på bortaplan
14 december 2023 21:03
Innebandy

Mantorp tog hem segern mot IBF Norrköping på hemmaplan

Mantorp tog hem segern mot IBF Norrköping på hemmaplanMantorp tog hem segern mot IBF Norrköping på hemmaplan
13 december 2023 21:04
Innebandy

Libk krossade motståndet – förlorade ändå: "Kände till läget"

Libk krossade motståndet – förlorade ändå: "Kände till läget"Libk krossade motståndet – förlorade ändå: "Kände till läget"
Gjorde tvåsiffrigt på Mullsjö"Kanske vore bättre med en serie i bäst av tre"
12 december 2023 21:51
Innebandy

Tre poäng för Linköp Univ hemma mot Linköping U

Tre poäng för Linköp Univ hemma mot Linköping UTre poäng för Linköp Univ hemma mot Linköping U
10 december 2023 18:56
Innebandy

Drömstart, vändning och vändning igen när Libk slog serieledaren

Drömstart, vändning och vändning igen när Libk slog serieledarenDrömstart, vändning och vändning igen när Libk slog serieledaren
Stort drama i sporthallen: "Steg i rätt riktning"
10 december 2023 18:34
Innebandy

Höjdpunkter: Se målen från Libk:s möte med Storvreta

Höjdpunkter: Se målen från Libk:s möte med StorvretaHöjdpunkter: Se målen från Libk:s möte med Storvreta
10 december 2023 15:47
Innebandy

Hemmaförlust för Hjulsbro - 3-8 mot Solfjäderstaden

Hemmaförlust för Hjulsbro - 3-8 mot SolfjäderstadenHemmaförlust för Hjulsbro - 3-8 mot Solfjäderstaden

VM-guld igen – efter svensk målchock i finalen

VM-guld igen – efter svensk målchock i finalenVM-guld igen – efter svensk målchock i finalen
10 december 2023 13:00
Innebandy

Efter fiaskot senast – Libk mot serieledaren: "Vi ska styra"

Efter fiaskot senast – Libk mot serieledaren: "Vi ska styra"Efter fiaskot senast – Libk mot serieledaren: "Vi ska styra"
Våra punkter inför häftiga SSL-mötet i sporthallen
9 december 2023 17:12
Innebandy

Knapp seger för Åtvidaberg mot Linköp IBK Ung

Knapp seger för Åtvidaberg mot Linköp IBK UngKnapp seger för Åtvidaberg mot Linköp IBK Ung

Libk mötte Storvreta hemma – se matchen här igen

Libk mötte Storvreta hemma – se matchen här igenLibk mötte Storvreta hemma – se matchen här igen
8 december 2023 21:38
Innebandy

Äntligen seger för Hjulsbro mot Söderköping

Äntligen seger för Hjulsbro mot SöderköpingÄntligen seger för Hjulsbro mot Söderköping