Världsstjärnan till Linköping

Här är glädjebeskedet för alla ridsportvänner i Linköping med omnejd. Världsstjärnan Rodrigo Pessoa kommer på besök i vår.

30 oktober 2018 13:43

Brasilianaren Rodrigo Pessoa är en av ridsportens allra största med guld i OS och VM och ett flertal finalvinster i världscupen. Senaste stora framgången kom när han som förbundskapten ledde Irland till EM-guld.

För att nu nämna något.

Nu är det klart att 45-åringen kommer till Sverige för att bjuda på show och sina bästa tips – och bland annat får Smedstad ridsportcenter finbesök 2 april. I ett pressmeddelande som publicerats på sajten hippson.se står att läsa:

"Spännande intervjuer kring hans sportsliga resa varvas med praktiska exempel där Rodrigo och lokalt handplockade ekipage illustrerar hans metoder, för att nå en bättre och hållbar prestation."

Arrangörerna Augusta Speiser och Madeleine Broman Toft säger:

– Enormt roligt att Rodrigo har valt att samarbeta med oss. Precis som med de event vi anordnade tillsammans med Rolf-Göran Bengtsson under 2018 så är vårt mål att få både världsstjärnan och publiken att känna att de får ett arrangemang av toppklass. Både vad gäller innehåll i form av praktiska tips och verktyg att ta med sig hem, historier och reflektioner från Rodrigos karriär samt underhållning där man går hem med en ”wow-känsla”.

Utöver Linköping genomförs liknande event i Göteborg och Helsingfors.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

Ämnen du kan följa