Tung trio avstängd i City

Linköping City omstartar norrettan på lördagen. Med nyförvärv tillgängliga och med nyckelspelare avstängda.

17 augusti 2018 17:16

– Det är lite upp och ned utifrån tillgänglighet till spelare. Folk är skadade och sjuka också. Vi ska fortsätta göra det vi gjort tidigare. Vi hoppas hålla en bra nivå, men det kan bli tufft i början, säger Linköping Citys manager Melke Alan.

17 av 30 matcher är spelade och i omgång 18 på lördagen ställs City mot Akropolis borta. Akropolis är sjua med 25 poäng, City trea med 28 poäng. Åtta poäng skiljer City från Carlstad United på kvalplats uppåt.

– Akropolis har snabba omställningar och tunga spelare på mitten och i backlinjen. Vi får se upp på fasta, säger Melke Alan.

City har bestämt att nye brassen Pedro Enrique ska spela för AFK i tvåan. Shkelqim Pacolli har börjat träna igen och några av de fem nyförvärven från uppehållet kan bli aktuella för spel direkt. Dock troligen inte Sebastian Starkenberg från Gute som ser ut att landa i Linköping först på måndag.

City har Ivan Bukenya, Esat Jashari och Kyle Knotek avstängda mot Akropolis.

Vi sänder samtliga Linköping Citys seriematcher i division 1 norra under året. Det är fritt för prenumeranter och ni ser matcherna direkt på Corren.se och Klackspark.com.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Jens Bollius