Två nya förare klara för Piraterna

Två nya förare är klara för Piraterna. Adrian Miedzinski och Alex Edberg är nu med och konkurrerar om en plats i laget.

Foto:

Speedway2015-06-24 15:49

Piraterna har haft en tung vår med den här veckans två förluster som största smällen. Nu gör lagledaren Stefan Andersson Skill sitt för att öka konkurrensen i laget.

Polske Adrian Miedzinski ersätter Vadim Tarasenko och går in med snittet 1,815. 29-åringen kör för Torun i Polen och har på sina 17 heat den här säsongen ett snitt på 1,294.

– Där med får vi en mycket stark backup, om 1-3 förarna (Greg Hancock, Darcy Ward eller Chris Holder) skulle bli skadade, säger Stefan Andersson Skill till Piraternas hemsida.

I och med Darcy Wards inträde måste även Piraterna göra om på reservplats. Fredrik Engmans snitt är för högt och därför plockas Alex Edberg in på 0,500. 24-åringen har i år kört två matcher med Griparna i Allsvenskan där han har haft ett snitt på 1,182.

– Det gör att vi får fyra svenska förare att konkurrera om två reservplatser, när Darcy Ward kommer in i laget, säger Stefan Andersson Skill.

– Denna förändring gör att vi får en ännu bredare trupp, än vad vi redan hade inför denna säsong, säger Stefan Andersson Skill till Piraternas hemsida.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om