Stort hinderlopp ska avgöras mitt i city

Sveriges största hinderbanelopp i stadsmiljö kommer till Linköping i juni nästa år. "Vi har haft en väldigt stor efterfrågan i Linköping", säger Event managern Jesper Ahremark i ett pressmeddelande.

I juni nästa år kommer ett stort hinderlopp till Linköping.

I juni nästa år kommer ett stort hinderlopp till Linköping.

Foto: NJIE Action Run

Motion & hälsa2019-11-01 13:00

NJIE ActionRun ska avgöras den 13 juni 2020 för både elit och motionärer. Loppet startar i Trädgårdsföreningen och avslutas på Stora Torget och består av en rad hinder som tvingar deltagarna att klättra, krypa, hoppa och springa genom hinder, vatten och nät. 

– Det kommer bli en fantastisk bana genom hela Linköping med sprakande stämning, stor publik och fantastiska utställare, säger Jesper Ahremark som är Event Manager och en av grundarna till evenemanget i ett pressmeddelande.

– Konceptet har varit väldigt lyckat i de städer det arrangerats i och dragit mycket publik under de senaste åren. Då vi har haft en väldigt stor efterfrågan i just Linköping kände vi att det var dags att komma hit vilket känns jättekul, fortsätter Jesper Ahremark.

Deltagarna kan välja mellan att springa fem eller åtta kilometer med 30 respektive 40 hinder. En minivariant av loppet kommer också att finnas för alla barn, en 30 meter lång uppblåsbar hinderbana där barnen får chansen att hoppa, klättra och springa igenom. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!