Klart: Poängsprutan till Mjölby HC

David Bremer återvänder till Mjölby hockey – permanent den här gången. "Jag ska försöka visa vägen med mitt spel", säger forwarden inför återkomsten.

7 maj 2018 19:18

Förra säsongen lånades han ut från division 1-laget Tranås AIF och spelade två matcher i MHC:s jakt på spel i alltvåan. Nu har han skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över ett år och återvänder alltså till moderklubben som han representerat i flera säsonger tidigare.

– Det var kul i Taif förra säsongen, men nu har tankarna på studier börjat komma och då är det Mjölby som gäller, säger David Bremer.

Du tar ett kliv ner i seriesystemet.

– Så är det, men samtidigt har jag alltid spelat för att det är så himla kul. Allt blir lite lättare i moderklubben, säger David Bremer.

Han bildade vass forwardstrio med Marcus Schelin och Christian Andersson-Gran för två säsonger sedan, men tog chansen i division 1 och Tranås i höstas. Nu är han tillbaka i MHC, eventuellt blir det studier i Norrköping till hösten och pendlandet till och från Mjölby är mycket enklare.

– Det är en helt annan uppoffring att pendla till Tranås, man är knappt hemma, säger David Bremer.

Tankar på ett äventyr utomlands har också funnits, men de planerna ligger på is för tillfället.

– Jag har en kompis som spelar i Frankrike och det hade varit roligt att testa på någon gång. Men inte just nu, säger David Bremer.

Snart 25 år fyllda är en av veteranerna i det unga Mjölby hockey.

– Kul att så många unga spelare kommer upp, jag ska försöka bidra med mitt och försöka få dom att växa ytterligare, säger David Bremer.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Claes Nilsson