2–3-förlust för Linköping HC borta mot Malmö. Här är våra punkter och betyg.

Klas Östmans besvikelse

Ishockey2024-10-07 21:17

MATCHEN

Malmö styrde från start utan att för den skull skapa massor. Nick Shore gjorde ett klassmål till 1–0 i andra perioden, men hemmalaget vände på inte ens två minuter och utnyttjade Oscar Lawners slarv till ett tredje mål tidigt i tredje. LHC var långsamt, gjorde om i laget och försökte forcera, men utan att så mycket hände förrän Ty Rattie reducerade med 42 sekunder kvar. Sammantaget en svag insats och inte ens i närheten av matchen i Skellefteå senast.

FÖDELSEDAG

Oscar Fantenberg firade sin 33:e födelsedag med att förlora i Malmö. Snacka om trist och frustrerande match för lagkaptenen som inte riktigt stod att känna igen. Drog med sex minuter kvar på sig dubbla utvisningar, vilket var allt annat än vad LHC behövde.

NICK SHORE

Gjorde snyggt mål och försökte skapa något framåt.

POWER PLAY

Måste bli mycket bättre. Med de här spelarna borde det kunna vara ett segervapen för LHC.