Klart: Vi sänder Mjölby Hockeys hemmamatcher

Här kommer en tidig julklapp till alla hockeyälskare och inte minst till de som finns i Mjölby. Med start under onsdagen och matchen mot Vänersborg kommer vi att sända alla Mjölby HC:s hemmamatcher i Alltvåan på Corren.se.

Följ MHC:s jakt på en division 1-biljett på Corren.se, där vi kommer att direktsända hemmamatcherna i Alltvåan.

Följ MHC:s jakt på en division 1-biljett på Corren.se, där vi kommer att direktsända hemmamatcherna i Alltvåan.

Foto: Peter Calén

Ishockey2022-12-13 13:51

MHC fick en flygande start på Alltvåan, och jakten på en division 1-biljett senare i vår, när Bäcken besegrades i helgen med klara 6–3. Och nu går alltså Alltvåan vidare med onsdagens match då Vänersborg gästar MHC i ProTrain arena. En match som vi sänder på Corren.se med start klockan 18.55. Mattias Heikki kommenterar matchen och med som expert finns Correns sportjournalist Claes Nilsson, som följt MHC under många år.

– Att få visa live-hockey på sajten är något vi längtat efter och det känns som att det kan bli en riktigt spännande vinter för hockeyn i Mjölby. Nu är transportsträckan över och allvaret kan börja här i Alltvåan och det är ju hur skoj som helst att vi är med och sänder, säger Peter Mildaeus, sportchef på Corren.

Vi kommer inledningsvis att sända samtliga hemmamatcher för MHC i Alltvåan och sedan kan det bli aktuellt med ytterligare sändningar vid play off och eventuellt spel i kvalserien. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!