Vi storsatsar på SM-slutspelet – så följer du dramat

Nu är det äntligen dags för slutspel i Svenska Superligan och du ser alla Linköpings slutspelsmatcher med start på torsdag. Nu börjar jakten på guldet!

Martin Karlsson och Libk rustar för slutspel. På torsdag början den heta kvartsfinalserien mot Kalmarsund.

Martin Karlsson och Libk rustar för slutspel. På torsdag början den heta kvartsfinalserien mot Kalmarsund.

Foto: Peter Calén

Innebandy2021-03-17 21:00

LIVE-TV torsdag 18 mars klockan 18:10 – se första kvartsfinalen mellan FBC Kalmarsund och Linköping IBK här!

NTM (där Corren ingår), Expressen, Bonnier News Local, Spring Media och SSL gör nu en gemensam satsning för att lyfta tittarupplevelsen under slutspelet.

Det blir en rivstart under torsdagen med studio på plats i Kalmar på den första glödheta kvartsfinalen mellan Kalmarsund och Linköping. Studion drar i gång redan 18:10. 

– Jag och Johanna Dahlén kommer att vara på plats och vi kommer att bjuda på en fullmatad sändning med intervjuer och uppsnack. Vi kommer att ha studio på plats på detta sätt återkommande under slutspelet. Vi är supertaggade och kommer att gasa järnet under slutspelet, säger Anders Borgström, innebandyredaktör på Expressen.

Matchen kommenteras av Correns Andreas Åberg. 

– Det var längesen jag var så här peppad. Om Linköping gaskar upp sig efter den svaga avslutningen på grundserien så kan det här bli en långkörare och då blir det riktigt intressant. Jag är helt säker på att det är en matchserie som kommer kantas av heta känslor. Det kommer smälla där ute och det vill man inte missa, menar Åberg. 


I grundserien har alla matcher, förutom ett fåtal, producerats med en kamera. Under slutspelet så kommer många matcher att sändas med fler kameror. 
– Vi vill ge alla en häftig slutspelsupplevelse och ett sätt att göra det är att vi tillsammans nu har fått till en satsning med större produktioner på en del matcher, säger Jörgen Lindgren, vd för SSL.

Du som är prenumerant på Corren ser matcherna utan extra kostnad. Är du ännu inte prenumerant kan du bli det här.
Du hittar många frågor och svar om våra sändningar här.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!