Tredje perioden avgörande när Linköping Universitet föll mot IBF Norrköping

Linköping Universitet var med bra borta mot IBF Norrköping i division 2 Östergötland herr i innebandy, men föll trots det med 3-4 (3-1, 0-2, 0-1).

IBF Norrköping vann mot Linköpings Univ

Innebandy2022-03-03 22:25

Avgörandet kom i tredje perioden, där IBF Norrköping var hetare.

Hampus Klasén stod för IBF Norrköpings avgörande mål 11.47 in i tredje perioden.

Linköping Universitet tog kommandot i första perioden. Laget inledde målskyttet efter 4.27 genom Philip Edlund, och gick upp till 0-2 innan IBF Norrköping svarade.

I periodpausen hade Linköping Universitet ledningen med 1-3. Efter 7.09 i andra perioden nätade Christian Nilsson, på pass av Henric Lundqvist och reducerade åt IBF Norrköping.

Oskar Ingvarsson gjorde dessutom 3-3 efter 11.32 framspelad av Marcus Larsson.

11.47 in i tredje perioden nätade IBF Norrköpings Hampus Klasén och avgjorde matchen. Klasén fullbordade därmed IBF Norrköpings vändning. 4-3-målet blev matchens sista.

För IBF Norrköping gör resultatet att laget nu ligger på sjunde plats i tabellen, medan Linköping Universitet är på åttonde plats.

Linköping Universitet tar sig an Linköping U i nästa match hemma måndag 7 mars 20.15.