Linköping utklassade Nilsby – vann med 10-3

Linköping övertygade när laget vann på hemmaplan mot Nilsby i division 1 Mellersta herr i innebandy med hela 10-3 (2-0, 3-1, 5-2).

Linköping FBC vann mot Nilsby

Innebandy2024-10-12 16:05

I början av matchen var Linköping starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två snabba mål i slutet av perioden av Filip Laurell och Niclas Jakauby. Det var bara början för Linköping. Linköping tog kommandot i andra perioden. Laget inledde målskyttet efter 3.40 genom Tim Rosell, och gick upp till 4-0 innan Nilsby svarade.

5-1 blev det till slut för Linköping. Linköping hade övertaget även i tredje perioden. Laget inledde målskyttet efter 4.54 genom Melvin Alm Mendoza, och gick upp till 8-1 innan Nilsby kom tillbaka och reducerade till 8-3.

Innan matchen var över hade Linköping gjort hela 10-3.

Linköpings Jacob Ammenberg stod för ett mål och två assists och Anton Lundquist hade tre assists.

Nästa motstånd för Linköping är Berg. Lagen möts torsdag 24 oktober 19.30 i Vasa Arena.