Linköping Universitet fortsätter att vinna

Efter en tuff period har Linköping Universitet nu fått igång spelet.

Linköping IBK Ungdom förlorade mot Linköpings Univ

Innebandy2021-12-07 22:27

På tisdagen mötte laget Linköping U i Wahlbeckshallen i division 2 Östergötland herr i innebandy och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget tre raka segrar. Segerresultatet mot Linköping Universitet blev 8-4 (5-1, 1-0, 2-3).

Linköping Universitet tog kommandot i första perioden. Laget inledde målskyttet efter 5.11 genom Joacim Larsson, och gick upp till 0-2 innan Linköping U svarade.

Innan perioden var över hade Linköping Universitet ryckt åt sig ledningen med 1-5. Efter 18.42 i andra perioden slog Alexander Lilja till, på pass av Karl Bolin och ökade ledningen för Linköping Universitet. Linköping U förde spelet i tredje perioden. Laget vann perioden med 3-2 men Linköping Universitet kunde hålla undan och vinna matchen med 8-4.

Joacim Larsson gjorde tre mål för Linköping Universitet och totalt fyra poäng. Linköping U:s Joel Hagström stod för fyra poäng, varav tre mål.

Det här betyder att Linköping U ligger kvar på sjätte plats i tabellen, och Linköping Universitet på femte plats.

Nästa motstånd för Linköping U är Finspång. Lagen möts söndag 12 december 16.00 i Arena Grosvad. Linköping Universitet tar sig an Rimforsa borta lördag 8 januari 15.00.