Linköping Universitet förlorade mot Antvarden - släppte in sju mål i tredje perioden

I två perioder hängde hemmalaget Linköping Universitet hyggligt med i matchen mot Antvarden.

Linköpings Univ förlorade mot IBF Antvarden

Innebandy2022-02-19 14:33

Men Antvarden öste på rejält i tredje perioden. Till slut blev det hela 3-10 (1-2, 0-1, 2-7) i matchen i division 2 Östergötland herr i innebandy.

Antvarden var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 1-2.

Matchen stod därefter länge och vägde. Efter 13.17 i andra perioden nätade André Olofsson på nytt, framspelad av Adam Olofsson och ökade ledningen för Antvarden. Antvarden vann också tredje perioden 2-7 och matchen med hela 10-3.

André Olofsson gjorde fyra mål för Antvarden, Peter Hirschman stod för tre poäng, varav två mål och Adam Olofsson gjorde ett mål och totalt tre poäng.

För Antvarden gör resultatet att man nu ligger på åttonde plats i tabellen, medan Linköping Universitet är på sjätte plats.

Nästa motstånd för Linköping Universitet är Succé. Lagen möts fredag 25 februari 19.15 i Folkungahallen.