Libk-centern nära spel igen

Linköping IBK matchar vidare inför premiären i SSL.

Foto: Johnny Gustavsson

INNEBANDY2017-08-11 20:38

Nästa uppgift: Jönköpings IBK, SSL-nykomlingen.

– Det känns bra att få en ny match igen. Under veckan har vi lagt mycket fokus på spelet med boll så det ska bli intressant att se vad det ger för vårt anfallsspel, säger managern Johan Astbrant.

Skadeläget går lite upp och ner i truppen, precis som det brukar göra under en försäsong. Centern Petter Alm stod över förra veckans dubbelmöte med Kalmarsund efter sin knäoperation, men är nu åter i full träning och Astbrant räknar med spel för Alm under nästa veckas matchturné till Riga.

I lördagens match saknas också Andreas Nordh (nyförvärv från lördagens motståndare Jönköping) samt Felix Lanver, som fortfarande har vissa skadekänningar. Frågetecken finns även för Martin Hovlund, som fick en smäll på knäet under ett av veckans träningspass.

– Jag tror inte att det ska vara något allvarligt med Martin. Då borde jag ha hört något i dag, säger Astbrant som vidare säger att Libk inte letar aktivt efter några nyförvärv just nu.

– Nej, vi känner oss nöjda med det vi har i truppen. Transferfönstret stänger ju heller inte förrän i januari, så tid finns om det skulle bli skador eller så.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!