Kajsa Andersson tvåmålsskytt när Hjulsbro vann

Hjulsbro vann mötet med FBC Katrineh U hemma med 4-3 (1-1, 2-1, 1-1) på lördagen i division 1 Östergötland/Södermanland dam i innebandy.

Hjulsbro IK vann mot FBC Katrineholm U-lag

Innebandy2024-10-05 17:00

- Segern satt hårt inne och vi är mycket nöjda med våra tre poäng. Tror det var mycket premiärnerver idag då vi är ett helt nytt lag, så finns mycket mer att plocka ut från gruppen framöver, kommenterade Hjulsbros tränare Martin Sävenhed efter matchen.

Första perioden var jämn. Hjulsbro inledde bäst och tog ledningen tidigt genom Kajsa Andersson efter 2.46, men FBC Katrineh U kvitterade genom Tuva Vennerberg i slutet av perioden. Hjulsbro gjorde 2-1 genom Sofia Nilsson El Zelah efter 6.39 i andra perioden.

FBC Katrineh U kvitterade till 2-2 genom Tuva Vennerberg efter 9.42 av perioden.

Hjulsbro tog ledningen på nytt genom Tilde Meidler efter 17.07. Efter 1.44 i tredje perioden gjorde Hjulsbro 4-2, återigen genom Kajsa Andersson.

Tuva Vennerberg reducerade förvisso, men närmare än 4-3 kom inte FBC Katrineh U.

Tuva Vennerberg gjorde tre mål för FBC Katrineh U. Kajsa Andersson stod för tre poäng, varav två mål för Hjulsbro.

Nästa motstånd för Hjulsbro är Bergs IK. Lagen möts lördag 19 oktober 14.30 i Vasa Arena.