Stor dramatik att vänta när vi sänder flera matcher

Vi bjuder på fyra riktigt härliga innebandybataljer i helgen. Först ut är startskottet för Libk:s kvartsfinalserie mot Storvreta.
Vi bjuder på fyra riktigt härliga innebandybataljer i helgen. Först ut är startskottet för Libk:s kvartsfinalserie mot Storvreta.

SSL-slutspelet startar för Libk, Ledberg inlender sitt allsvenska kval och Finspång-Rimforsa tampas om seriesegern i en helt avgörande match. Det blir minst sagt innebandyfest till helgen när vi sänder fyra matcher.

Innebandy 18 mars 2022 15:00

Det är slutspels- och kvaltider i innebandyn och det betyder rysarmöten och stor dramatik. Det lär bli en hel del av den varan på våra sajter i helgen när vi sänder häftiga matcher från seriesystemets olika skikt. Linköping IBK inleder sin kvartsfinalserie mot Storvreta, Ledberg börjar kvala mot Kalmarsund och en helt avgörande match i division 2-serien Östergötland spelas också.

Här är matcherna vi sänder i helgen:

Fredag 19:00: Linköping IBK – Storvreta IBK (Kvartsfinal 1)
– Äntligen dags för slutspel i herrarnas SSL. Linköping tar emot Storvreta i en mycket oförutsägbar matchserie. Ska Linköping lyckas välta denna titan redan i kvartsfinal? En första holmgång lär vi få se under fredagskvällen. Matchstart 19:00!
Kommentatorer: Andreas Åberg & Mika Packalén

Lördag 13:00: FBC Kalmarsund Ungdom – Ledberg IBF (Playoff 1 till Allsvenskan)
– Ledberg dundrar in i sitt allsvenska kval med att möta Kalmarsund på Öland. Matchserien spelas i bäst av tre och där returen spelas på torsdag i Campushallen. Ska Linköpingslaget lyckas ta greppet om matchserien? Se matchen med start klockan 13:00. 
Kommentator: Albin Skur

Söndag 14:30: Finspång IBK – Rimforsa (avgörande match i division 2)
– Vi bjuder på häftig dramatik i östgötska division 2-serien. En helt avgörande match i slutomgången där det är så pass enkelt att det alg som vinner matchen också vinner serien. 14:30 drar vår kommentator Benny Wass i gång sändningen. 

Söndag 16:00: Storvreta Linköping IBK (Kvartsfinal 2)
– Jodå, det är match igen på söndag. Under slutspelet duggar matcherna tätt och bara två dagar efter matchen i sporthallen möts lagen också i IFU Arena. Söndagens drabbning drar i gång klockan 16:00!
Kommentatorer: Fredrik Nilsson & Mika Packalén

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

 
 
 
 
 
 
Ämnen du kan följa