Hurtig: "Bra bit kvar till formen"

Lina Hurtig gjorde sin första allsvenska match den här säsongen när hon klev in de sista 20 minuterna. En match som slutade med oavgjort.

5 augusti 2018 18:05

– Det var roligt att vara tillbaka. Men det är en ganska bra bit kvar till den form jag önskar att vara i. Timingen och bolltouch hoppas jag kunna förbättra, säger Hurtig.

Trots att hon önskar sig komma i bättre form var det Hurtig på vänsterkanten som i slutet av matchen fick fart på sakerna.

– Vi skapar de farligaste målchanserna i slutet. Jag tycker att vi borde ha vunnit den här matchen. Så det är klart att vi hade velat ha tre poäng, säger hon och fortsätter:

– Annars var det en ganska svängig match. Det är inget lag som lyckas etablera något spel. Vi saknar det här riktiga djupledshotet framåt. Men det var bara att kriga på.

LFC som inför den här omgången låg sex poäng bakom serieledande Piteå kommer tappa mark i toppen vid vinst för tabellettan.

– VI får helt enkelt fokusera på nästa match. Det är tre poäng som gäller då istället. Vi får ta en match i taget, säger hon.

När den offensiva spelaren är tillbaka till hundra procent är ännu oklart.

– Det är svårt att säga. Jag tränar på nu och försöker komma i form så snabbt som möjligt. Det var 20 minuter i dag, så vi får se hur mycket det blir nästa match, avslutar Hurtig.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Alexander Svanström