Backen osäker inför ÅFF:s ödesmatch

ÅFF-backen Lucas Öhrn riskerar att missa lördagens ödesmatch mot Lund. Men det är inte huvudet som sätter stopp – utan knäet.

Lucas Öhrn.

Lucas Öhrn.

Foto: Per Bergsten

Fotboll2019-10-30 16:30

Efter den häftiga avslutningen mot Assyriska Turabdin finns fortfarande chansen till nytt kontrakt för Åtvidabergs FF. Inför slutomgången är avståndet upp till Oskarshamn på kvalplats tre poäng och fem mål. 

Jesper Ny, ÅFF-tränaren:

– Det som känns bra är att vi givit oss själva chansen. Vi gjorde tre mål senast, så varför skulle vi inte kunna göra det och ytterligare något på lördag? Och varför skulle inte Utsikten kunna slå Oskarshamn? 

– Det vi kan göra är att fokusera på vårt, tro på det och se till att göra det riktigt tråkigt för Lund. Förhoppningsvis blir det grisväder också. Ju kallare, desto bättre.

Högerbacken Lucas Öhrn fick en smäll mot huvudet i slutet av förra matchen, blev liggande kvar i gräset och senare utburen på bår med befarad hjärnskakning. Men nu verkar det inte vara så illa.

– Nej, han har inte haft några sådana symtom. Däremot vred han till knäet och det gör att det är osäkert för spel, säger Ny.

Dardan Mustafa har missat de senaste matcherna, men närmar sig.

– Han är på gång.

Hur mycket kommer ni ha koll på vad som händer i Oskarshamn?

– Vi ledare kommer att hålla oss uppdaterade, men vad som händer därnere är ingenting som spelarna ska springa omkring och tänka på, säger ÅFF-tränaren.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!