Häcken förlorade mot Sylvia

Trots ett bra tryck mot Sylvia-målet förlorade Häcken superettan-mötet i kväll med 2-1. Häcken tog ledningen genom José de Oliveira en bit in på andra halvlek, men Norrköpingslaget Sylvia kom tillbaka.

Göteborg2007-07-15 00:00

Trots ett bra tryck mot Sylvia-målet förlorade Häcken superettan-mötet på söndagskvällen. Häcken tog ledningen genom José de Oliveira en bit in på andra halvlek, men Norrköpingslaget Sylvia kom tillbaka.

Andreas Friman sköt in kvitteringsmålet i den 77:e minuten och två minuter senare var vändningen ett faktum när Stefan Persson gjorde 2-1.

Efter segern passerade Sylvia Falkenberg och Jönköpings Södra i tabellens nedre regioner. Häcken ligger kvar i mitten, sju poäng upp till Sirius på uppflyttningsplats.