Frölunda klart för semifinal

Frölunda är klart för semifinal i ishockeyslutspelet efter kvällens 1-0 seger mot Luleå. Det blev ett avvaktande spel och Riku Hahl gjorde matchens enda mål. Sedan spelade Frölunda på säkerhet och bevakade sin ledning.

Göteborg2009-03-12 00:00

Frölunda är klart för semifinal i ishockeyslutspelet efter kvällens 1-0 seger mot Luleå.

Inledningen var mycket inledning på matchen. Det blev dock ett avvaktande spel och inget av lagen bjöd på några chanser. I första perioden blev det bara åtta skott på mål - fyra vardera laget. Luleå bjöd på ett mycket tätare motstånd än vad man gjort i de tre senaste matcherna. Lagen har i de tidigare matcherna öst in mål i power-play, nu spelade båda lagen mycket disciplinerat med en man mindre på isen. Även i den andra perioden blev det chansfattigt och målvakterna fortsatte att hålla tätt. Efter ett tidigt ledningsmål i tredje perioden genom Riku Hahl spelade Frölunda på säkerhet och bevakade sin ledning.