Vikingstad vann stort senast – nu tog Kisa revansch

Det var ombytta roller när Vikingstad tog emot Kisa på Vikingavallen på söndagen.

Vikingstad SK förlorade mot Kisa BK

Fotboll2024-09-29 19:54

Kisa vann matchen i division 4 Östergötland västra herr i fotboll med 2-0 (2-0). I lagens senaste möte såg det annorlunda ut, då vann Vikingstad med hela 7-0.

Matchen förblev jämn målmässigt till Kisa tog ledningen i 33:e minuten, genom Zack Öst.

Laget gjorde också 0-2 i slutet av första halvleken, genom Ahmed Ayub Osman. Andra halvlek blev mållös och matchen slutade med seger för Kisa med 2-0. I den 53:e minuten fick Kisa Abas Abulkhader Shekh utvisad.

Vikingstad har två vinster och tre förluster och 8-11 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Kisa har två vinster, en oavgjord och två förluster och 6-10 i målskillnad.

Med en omgång kvar är Vikingstad på sjätte plats i tabellen, och Kisa är på nionde plats.

Vikingstad möter Derby i nästa match borta söndag 6 oktober 13.00. Kisa möter samma dag Gottfridsberg hemma.