Tommy Andersson och Skender Ramadani målskyttar när Stjärnorp förlorade

Stjärnorp förlorade mot Österstad i division 5 Östergötland västra herr i fotboll på Stjärnvallen. 2-4 (1-2) slutade matchen på tisdagen.

Stjärnorps SK förlorade mot Österstads IF

Stjärnorps SK förlorade mot Österstads IF

Foto: Montage

Fotboll2022-06-21 21:28

- Vi startar matchen dåligt och låter Österstad köra över oss första 20. Då gör vi några byten och kommer in bättre i matchen. Vi får med oss ett mål framåt innan paus. Efter paus får vi även in 2-2 och känner att matchen börjar mer och mer luta åt vårt håll. Vi får även in 3-2 men som blir felaktigt avvinkat för offside (enligt min synvinkel). Anfallet efter får istället Österstad in 2-3. Men vi fortsätter trumma på framåt. Då kontrar de in 2-4 medan vi inte kan få in bollen fast vi skapar mycket framåt och har flera avslut, kommenterade Stjärnorps tränare Kim Blom efter matchen.

Målgörare för hemmalaget var Tommy Andersson och Skender Ramadani, och för bortalaget Jacob Blad 2, Per Forslind och Sarem Morad.

Stjärnorp har en vinst, en oavgjord och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Österstad har två vinster, en oavgjord och två förluster.

För tabellens utseende betyder det här att Stjärnorp ligger på tolfte och sista plats medan Österstad har fjärdeplatsen.

Stjärnorp tar sig an Boren B i nästa match borta onsdag 29 juni 19.00.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!