Mjölby AI nollade LSW: "De rasade ihop"

Mjölby AI ville gå till sommaruppehåll med tätkänning. LSW ville i sin tur komma närmre Mjölby i tabellen. Det var MAI som ville bäst.

Foto:

FOTBOLL2016-06-23 21:18

Mjölby AI vann matchen med 4–0 och har nu bara tre poäng upp till serieledande Grebo, med visserligen en match mer spelad.

– Visst, vi kommer närmre topplagen och klart att vi vill hamna så högt upp som möjligt. Men Grebo och IFK Motala (serietvåan) är riktigt bra lag, säger MAI-tränaren Mikael Brandt efter vinsten mot LSW.

En vinst som tillslut blev ganska enkel, trots att det bara var ett måls ledning för Mjölbylaget i paus.

– I andra halvlek blev det enkelt. Vi gjorde ett par mål och då rasade de ihop. Jag är jäkligt nöjd med insatsen. Vi saknade fyra gubbar idag, men de som ersatte gjorde det riktigt bra. Nu blir det skönt att fira midsommar, sa Mikael Brandt som sumerar vårsäsongen som lyckosam.

– Vi har kanske inte fått med oss alla poäng vi borde haft, bland annat spelade vi bra mot Grebo och Motala. Vi har haft lite stolpe ut, men är ändå med i toppen. Vi hoppas på stolpe in i höst, säger Brandt.

För LSW:s del så ligger man i mittenskiktet av tabellen med 18 poäng på 11 matcher. Fem vinster, tre oavgjorda och tre förluster.

Nu väntar några veckors sommarvila för lagen.

Mjölby AI:s mål mot LSW: Anton Åkerberg, Simon Lundqvist, Martin Lennartsson, Viktor Johansson.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!