Malmslätt fortsätter att vinna

Det går fortsatt bra för Malmslätt i division 4 Östergötland västra herr i fotboll.

Sturefors IF förlorade mot Malmslätts AIK

Fotboll2024-09-29 19:21

På söndagen mötte laget Sturefors på Bjurfors IP och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fyra matcher i rad. Segerresultatet mot Sturefors blev 3-1 (2-0).

Malmslätt fick en bra start på matchen. Casper Eliasson slog till, redan i åttonde minuten.

Laget gjorde också 0-2 i 20:e minuten, när Edin Sinanovi? Slog till. I 68:e minuten slog Lukas Nilsson till, och reducerade åt Sturefors. Mer än så blev det dock inte för Sturefors.

Men med sex minuter kvar att spela ökade Malmslätt ledningen genom Max Kron. 1-3-målet blev matchens sista.

Med en omgång kvar är Sturefors på tionde plats i tabellen, och Malmslätt är på tredje plats.

I nästa match, söndag 6 oktober 13.00, har Sturefors LiU borta på Stångebro sportfält, medan Malmslätt spelar borta mot Rimforsa.